CELEBRITYPutovanja

Danai beach resort: Pogledajte kakav luksuz postoji na rajskoj plaži Sitonije

Neke od najlepših plaža u Evropi i superluksuzni hoteli… Sve ovo možete da nađete na Halkidikiju. Naročito na Sitoniji (drugom “prstu” poluostrva), na kojem se posebno ističe vrhunski hotel Danai beach resort & villas, član prestižne grupacije „Vodeći hoteli sveta“ (The Leading Hotels of the World).

Reč je o 62 superluksuzne vile, poređane na jednoj od najlepših plaža Halkidikija i okružene borovom šumom.

Ovo je ekskluzivno i prestižno mesto, jedinstvenog dizajna, kako enterijera, tako i čitavog rizorta, koji spada među najluksuznije hotele u Grčkoj.

Ono po čemu se odmaralište posebno ističe je to što ovde gosti nemaju utisak da se nalaze u klasičnom hotelu, gde je često teško pronaći mesto za sebe.

Veličine soba se kreću od 40 do čak 195 metara kvadratnih, a rajsko uređenje nudi puno privatnosti. Mnoge sobe imaju i privatne bazene, sa kojih „puca“ pogled na Egejsko more i prelepe zalaske sunca.

Usluge batlera su takođe na raspolaganju, privatne večere na plaži uz zvuke klavira, kao i tri vrhunska restorana – grčki, francuski i mediteranski. Hedonizam je ovde zagarantovan.

Gostima se organizuju degustacije vina i razna krstarenja do okolnih znamenitosti, tropskih plaža, ali i Svete Gore.

Takođe, ljubitelji velnes i SPA programa će u “Danai” rizortu posebno uživati. Ni mališanima neće biti dosadno, jer se u hotelu za njih organizuju razni edukativni i zabavni sadržaji.

U blizini „Danaia“ se nalaze neke od najpoznatijih uvala na na severu Grčke, ali gosti i ne moraju da mrdnu sa hotelske plaže, jer zbog belog peska i tirkiznog mora često pomisle da su negde na Karibima, a ne samo nekoliko sati vožnje udaljeni od Srbije.

Luksuzni hoteli kao što je ovaj doprinose da Halkidiki postane top-destinacija, koja svakog leta privlači sve veći broj turista, ne samo iz Srbije, već i iz celog sveta.

U hotelu “Danai” organizuju i nezaboravna venčanja na plaži, a posreduju i za crkveno venčanje u jednom od lokalnih hramova.

Više informacija o ovom elegantnom hotelu, udaljenom od Soluna oko sat vremena vožnje, možete pronaći na web adresi: http://www.danairesort.com/.

(Srećna žena)