Astrologija

Dnevni horoskop 28. 6. 2018.

Ovan

Najbitnije je da se uklopite na poslu. Ne zapostavljajte porodicu zbog posla. Organizacija je najvažnija, pazite na rokove.

Bik

Imate puno obaveza, fokusirajte se. Svi primećuju da ste rasejani, pa bi bilo dobro da odradite samo ono što je prioritet. Ako imate vremena, i ako ste u mogućnosti, idite na neki kraći put.

Blizanci

Mogući su novčani problemi. Vreme je da promenite odnos prema novcu i da platite račune na vreme. Budite vredni i agilni i bićete nagrađeni.

Rak

Brinete dosta o tome šta drugi ljudi misle o Vama. Ne opterećujte se previše, nego gledajte da uradite na poslu sve kako treba i da budete odgovorni. Partner i prijatelji su Vam podrška u svemu i od njih možete dobiti dobar savet.

Lav

Isplanirajte dobro svoje obaveze. Nemojte ostavljati ništa za neki drugi dan. Danas nije dan kada smete da kasnite ili kada možete ulaziti u rasprave sa kolegama. Bolje je da se posvetite poslu, to će Vam zaokupiti misli.

Devica

Posvetite se partneru, deci, hobijima. Danas je dan za zabavu i uživanje. To ne znači da ne treba da radite, već da treba da se fokusirate na ono što je važno na poslu danas, a sve ostalo odložite.

Vaga

Pomao ste neraspoloženi. Osećate pad energije. Najradije biste ostali kod kuće i ne biste išli nigde. Bilo bi dobro da se držite plana rada, da ne biste nešto izgubili iz vida.

Škorpija

Komunikativni ste i odličnno raspoloženi. Danas je idealan dan da se vidite sa prijateljima ili rođacima sa kojima se niste odavno videli. Bilo bi dobro da se pazite u saobraćaju.

Strelac

Niste zadovoljni novčanom situacijom. Imate osećaj da Vam opet nedostaje novca za sve, i taj osećaj Vas ne vara. Potrebno je da se posvetite štednji, a ne rasipanju novca, da kupujete samo ono što je potrebno. To Vam može teško pasti.

Jarac

Nikako da stignete da sve obaveze uradite na vreme. Organizujte se bolje. Nesigurni ste u svoje mogućnosti. Proverite sve što radite više puta, da ne biste napravili neke greške.

Vodolija

Napeti ste. Potrudite se da ugodite sebi. Danas bi trebalo da završite nešto što ste započeli, nije dan za nove početke.

Ribe

Budite odgovorni na poslu. Nemojte odlagati ništa što je prioritet. Danas se družite više sa prijateljima.

(Mondo)