Astrologija

Dnevni horoskop za 18. 4. 2018.

Ovan

Danas je odličan dan za posao. Aktivirano Vam je polje zabave, putovanja i druženja, pa bi bilo dobro da imate više vremena za aktivnosti tog tipa. Skloni ste uživanju u večernjim satima, odmarajte se više.

Bik

Nemojte se nervirati oko toga što Vam ne ide sve brzo kako ste zamislili. Provedite više vremena sa porodicom. Platite račune na vreme.

Blizanci

Opterećeni ste previše obavezama koje niste završili. Došlo je vreme da se bolje organizujete. Bilo bi dobro da svoj privatni život sačuvate od drugih.

Rak

Sve ide bolje nego što ste očekivali. Zadovoljni ste ishodom planova. Moguć je napredak na poslu. Potrudite se da se fokusirate na saradnju sa drugima, ne možete sve sami.

Lav

Zadovoljni ste kako sve ide na poslu. Ne zapostavljajte porodicu zbog obaveza koje imate. Danas bi trebalo da se bavite sportom i da nađete vreme za sebe.

Devica

Pokušajte da realizujete ideje. Planirajte bolje svoje vreme. Imajte u vidu da saradnici nisu baš skloni dogovoru danas, pa dajte sve od sebe da sami odradite posao kako treba.

Vaga

Imate višak energije. Dobro ste raspoloženi, sve Vam ide od ruke. Danas je dobar dan za šoping.

Škorpija

Imaćete odličnu saradnju sa drugima. Potrudite se da pomognete kolegama koliko možete. Ako ste u vezi, provedite više vremena sa partnerom. Ako niste, možete upoznati neku zanimljivu osobu.

Strelac

Sporiji ste nego inače, ali ste i napeti zbog svega što Vas čeka danas. Potrudite se da se dobro organizujete, da ne biste nešto izostavili. Ne prejedajte se, mogući su problemi sa varenjem.

Jarac

Odlično se osećate danas. Budite kreativni. Bavite se sportom, to će Vam prijati. Danas ne započinjite ništa novo, jer nemate vremena za sve obaveze. Treba da završite započete zadatke.

Vodolija

Napeti ste. Najbolje bi bilo da više vremena provedete u prirodi, ako je to moguće. Družite se više sa prijateljima. Bitno je da danas imate različite aktivnosti, da Vam ne bude dosadno.

Ribe

Komunikativni ste. Imate dosta ideja, planova, ali nemojte samo planirati, nego i realizujte to o čemu pričate. Budite racionalni. Moguć je kraći put.

(Mondo)