Astrologija

Dnevni horoskop za 23. 5. 2018. godine

Ovan
Jako ste napeti. Najradije biste hteli da izbegnete sve obaveze. Ne znate odakle da počnete što se tiče posla. Prijalo bi Vam druženje sa prijateljima.

Bik
Danas Vam je posao na prvom mestu, ali i novac. Pokušajte da osmislite na koji ćete način sve ostvariti. Danas je bitno da ne budete pasivni. Ne zapostavljajte privatni život zbog posla.

Blizanci
Jako Vam je bitno da ostavite dobar utisak na druge. Budite šarmantni i skloni saradnji i to će uroditi plodom. Moguće su veće promene, pa budite spremni na iste.

Rak
Drugi Vas smatraju pouzdanom osobom. Potrudite se da opravdate poverenje. Ne požurujte sebe sa odrađivanjem bitnih obaveza. Budite temeljni.

Lav
Danas je pojačana želja za druženjem i zabavom, a ne za poslom. Nećete biti dobro raspoloženi tokom dana. Ipak, što se tiče posla, tu je sve u najboljem redu. Priliv novca je izvestan.

Devica
Dvoumite se da li da ceo dan radite ili odmarate. Imate utisak šta god odaberete da će biti pogrešno. Zato, nađite balans.

Vaga
Ako ste nervozni, to nema veze sa drugima, ne prebacujte odgovornost na njih. Potrudite se da ostanete fokusirani na obaveze do kraja dana. Organizujte se bolje da biste imali više vremena za sebe.

Škorpija
Strpljiviji ste danas nego obično. Dajte sve od sebe da se ne opterećujete nekim problemima drugih ljudi. Ne morate svima stalno da pomažete, stavite svoje potrebe na prvo mesto.

Strelac
Organizujte bolje obaveze na poslu. Ako zakasnite, drugi će Vam zameriti. Nemojte da budete neodgovorni. Sada je dobar trenutak da kupite nešto što odavno planirate, bilo da je to odeća ili nameštaj, ali imajte meru u trošenju.

Jarac
Danas ste jako vredni. Niste baš koncetrisani na posao jer biste najradije na odmor, ali je bitno da Vam sve ide od ruke. Izdvojite više vremena za zabavu i ljubav.

Vodolija
Lako dolazite do rešenja svih problema. Jedino što Vas opterećuje je novac, sa kojim nikako da naučite kako da upravljate. Bilo bi dobro da se opustite, da se bavite sportom i da manje brinete o svemu. Tako ćete biti manje napeti.

Ribe
Trebalo bi da se posavetujete sa prijateljima oko posla. Možda mogu da Vam pomognu savetima u vezi sa napredovanjem. Pokušajte da nađete više vremena za privatni život. Sa partnerom pravite kompromis.

(Mondo)