Astrologija

Dnevni horoskop za 26. 6. 2018.

Ovan

Danas je odličan dan za posao. Fokusirajte se na obaveze koje imate, ne odlažite ništa za drugi dan. Sve mora biti odrađeno u datim rokovima.

Bik

Sporiji ste nego inače. Nemojte se nervirati oko toga što Vam sve ne kako ste zamislili. Budite strpljivi i uporni, ne pravite sebi pritisak u vezi sa poslom. Najbolje je da odradite svoje obaveze na vreme, pa da se vidite sa prijateljima posle posla.

Blizanci

Opterećeni ste previše obavezama koje niste uradili na vreme. Bolje se organizujte. Mogući su iznenadni troškovi. Platite račune na vreme. Posle posla provedite više vremena sa prijateljima.

Rak

Sve Vam ide bolje nego što ste očekivali. Zadovoljni ste ishodom planova. Potrudite se da se fokusirate na saradnju sa drugima. Nemojte zapostavljati privatni život, a ako ste zauzeti, posvetite više vremena partneru.

Lav

Zadovoljni ste kako Vam sve ide na poslu, jako ste vredni i to drugi znaju da cene. Ne zapostavljajte porodicu zbog obaveza. Mogući su problemi sa leđima.

Devica

Danas je dobar dan za neke nove ideje. Budite kreativni. Imajte u vidu da neće svi imai razumevanja za neke promene koje želite da uvedete na poslu. Strastveni ste danas i skloni flertu.

Vaga

Imate višak energije. Trebalo bi da se bavite sportom ili da šetate makar. Danas nije dobar dan za veći šoping, pa nemojte trošiti novac na sitnice koje Vam nisu neophodne.

Škorpija

Imaćete odličnu saradnju sa drugima. Potrudite se da pomognete kolegama na poslu ako možete. Ako ste u vezi, poradite na komunikaciji sa partnerom. Ako niste, možete upoznati neku zanimljivu osobu na kraćem putu.

Strelac

Sporiji ste nego inače, a to ne liči na Vas. Potrudite se da se dobro organizujete, da ne biste nešto zaboravili da uradte. Bićete zadovoljni novčanom situacijom. Priliv novca je očekivan.

Jarac

Odlično se osećate danas. Bavite se sportom ili nekim hobijem, to će Vam prijati danas. Posvetite više vremena sebi, a ne drugima.

Vodolija

Napeti ste. Najbolje bi bilo da više vremena provedete u prirodi, u šetnji. Budite aktivni. Družite se više sa prijateljima. Bitno je samo da Vam ne bude dosadno.

Ribe

Komunikativni ste. Imate previše ideja, ali ne preterujte sa planovima. Budite racionalniji. Moguć je kraći put sa prijateljima.

(Mondo.rs)