Astrologija

Dnevni horoskop za 7. 6. 2018.

Ovan
Potrudite se da se ne nervirate previše oko problema sa novcem. Najbitnije je da sve danas protekne u miru. Ne morate svakome da kažete šta mislite, zadržite nešto za sebe.

Bik
Potrudite se da danas budete staloženi i da uživate u danu. Ovo je dan za odmaranje, ali ne zaboravite da odradite prvo obaveze koje ste započeli. Moguć je pad energije.

Blizanci
Dobro bi bilo da danas sredite neka dokumenta, da završite započeto od prošle nedelje. Imate dosta energije, ali biste danas najradije odmarali.

Rak
Družite se više, provedite vreme sa prijateljima. Nemojte previše da brinete oko posla, nego se opustite i odmorite. Neke nove ideje možete ostvariti uz pomoć drugih.

Lav
Imate dosta posla. Nađite nešto lepo u tome što radite da bi Vam bilo lakše. Danas sve ide sporije nego inače, ali ipak budite detaljni.

Devica
Bavite se sportom, nekom akaktivnošću. Bitno je da ne sedite po ceo dan. Možete ići na neko kraće putovanje sa voljenom osobom. To će Vas oraspoložiti.

Vaga
Štedite novac. Nemojte previše da trošite na stvari koje Vam nisu potrebne. Budite praktični, fokusirajte se na obaveze.

Škorpija
Posvetite se partneru. Danas je odličan dan za partnerstvstva, za dogovore. Potrudite se da se okrenete saradnji i pravite kompromise.

Strelac
Imate dosta posla. Nervirate se jer sve ide sporije nego obično. Nije u redu da se opterećujete i delom posla koji ne treba da odradite nego drugi.

Jarac
Posvetite se partneru. Danas je dan dobar za hobi i zabavu. Idite sa društvom ili partnerom do grada, relaksirajte se.

Vodolija
Posetite frizera. Iako Vam nije do toga, neće škoditi. Možda će neki dogovori sa porodicom biti teško ostvarivi, ali to nije razlog za stres. Pravite kompromis.

Ribe
Jako ste komunikativni i sjajno se osećate. Potrudite se da se usavršavate danas, da iskoristite informacije koje imate. Ne nervirajte se previše oko posla.

(Mondo)