Zdravlje

Energetski lekovi: kako eterična ulja usisavaju negativne emocije

Stanja ljubavi i radosti poseduju najvišu frekvenciju i najviše nas približavaju Bogu, a poznato je da su vibracije eteričnih ulja najviše u organskom svetu.

Eterična ulja su onaj dar koji nam priroda uvek iznova nudi i njena darežljivost traje vekovima. Priroda nam nikad ne okreće leđa. Čovek se okrenuo od prirode. Zaglavljen u lavirintu života, prepun negativiteta, on je zaboravio da u prirodi ima bezuslovnog, suptilnog i inteligentnog pomagača.

Dr Robert O. Beker u svojoj knjizi Električno telo piše da ljudsko telo poseduje vibracije i da njihov nivo određuje zdravlje pojedinca. Brojna istraživanja, rađena još od vremena Nikole Tesle pa do danas, ispitivala su uticaj različitih spoljnih i unutrašnjih faktora na povećanje, odnosno smanjenje ljudskih frekvencija.

Dokazano je da su sva bolesna stanja, stres, toksini, haotični stil življenja, određena vrsta hrane i pića i niz negativnih emocija povezani sa smanjenjem nivoa frekvencija, što u dužem periodu dovodi do nepovratnoggubitka psihičkog i fizičkog zdravlja.

Dr Ričard Gerber, autor knjige Vibratorna medicina, ukazuje na ogromnu isceljujuću moć vibratornih lekova koji menjaju disfunkcionalne obrasce u ljudskom telu. Pod time se podrazumevaju supstance iz biljnog carstva, a mnogi istraživači to nazivaju „energetska farmakologija“.

Dejstvo ovih lekova usmereno je na podizanje vibracija ljudskog organizma, što je zapravo rebalansiranje tela i preokretanje životnih procesa u smeru fizičkog, mentalnog, emocionalnog i duhovnog zdravlja. Poznato je da su vibracije eteričnih ulja najviše u organskom svetu. Njihov holizam je suptilan i elegantan.

Ona nežno rezoniraju sa energetskim poljem ljudskog tela, pomažu mu da dosegne blagostanje na svim nivoima usisavajući „negativne emocije“ koje imaju izuzetno niske vibracije i dovode do oslobađanja duboko zakopane autentične ljubavi i radosti bez kojih zdravlje ne postoji.

U našoj praksi, pored kombinacija koje su vezane za konkretne zdravstvene probleme, primenjujemo i kombinacije namenjene svakome. To su: energija, antistres, mentalna bistrina i fokusiranje, samopouzdanje, zahvalnost, harmonija i naravno – LJUBAV.

(LoveSensa)