Ljubav & Seks

Evo zašto se snažne devojke lako vežu

Nije važno jeste li bili u vezi. Bilo je dovoljno što si flertao s njom. Bilo je dovoljno što si joj pružio pažnju. Onog trenutka kad si joj se nasmešio, sve je bilo gotovo. Bila je zaokupljena tobom. Zaključana u tebi.

To nije zato što je plitka. Nije se vezala zbog tvojih očiju ili savršenih crta lica. Vezala se jer se zbog tebe osećala onako kako se nije ni zbog koga. Osećala se kao neko, a obično je niko.

Vezala se jer je u tebi nešto videla. Veru. Budućnost.

Iako je slomljena, ona se i dalje nada. Mrzi ljude jer zna što mogu učiniti, kakvu bol su u stanju prouzročiti. Ali i dalje veruje u ljude. Veruje u njihov potencijal. U njihovu istinu. U to da će jednog dana naći nekoga ko će joj pružiti prijateljstvo i nežnost.

Nada se da si ti ta osoba.

Nada se da je dečko koji joj otvara vrata i šalje poruku za dobro jutro, zbilja džentlmen. Da joj se ne pokušava samo uvući u gaćice. Nada se da će njene veze i prijateljstva s povlasticama ostati u prošlosti. Da ćeš joj ti pružiti ono što nije doživela- pravu ljubav.

Ne trebaš se bojati toga što ona voli snažno i brzo. Trebao bi ceniti njenu volju da uđe u vezu iako postoji šansa da padne. Iako možda završi sa slomljenim srcem.

Nemoj mrziti to što se lako veže. Ona se ne želi zaljubiti u nekoga odmah. Ne želi zamišljati budućnost kad jedva postojite u sadašnjosti. Ne želi postati potreba pre nego postanete bliski.

Ali sebi ne može pomoći. Takva je kakva je.

Lako se veže jer joj treba pažnja. Voli osećaj kad je neko dotakne. Kad neko rukom prolazi kroz njenu kosu. Kad oseti prste na svojim leđima. Kad stisne svoj dlan uz tuđi. Kad je neko ljubi u čelo i lagano mazi.

Ona želi intimnost. Želi vezanje. Želi osećati.

Toliko jako želi biti voljena da se izgubi u očima koje je duboko pogledaju. Vidi lepotu u svakom dečku koji bi mogao postati njen.

Lako se veže jer zna da je vredna. Zna da će na kraju naći nekoga ko je neće razočarati. Ko je nikada neće pustiti. Zbog kog se nikad neće osećati glupo jer voli tako snažno.

(zdravaisretna)