CELEBRITY

Fanovi sa nestrpljenjem iščekuju: The Pussycat Dolls ponovo zajedno!

The Pussycat Dolls će biti ponovo zajedno na sceni i sada je zvanićno! 30. novembra one će biti u punom sastavu, na finalu X Factora! Ovaj događaj srušiće internet ili će bar oboriti rekorde gledanosti, jer se svih ovih godina potajno očekuje da Dollsice zablistaju zajedno na sceni.

The Pussycat Dolls će se okupiti na sceni 30. novembra. Čekamo taj datum sa osmehom! One su obeležile početak ovog veka i mnogi fanovi im nikada neće oprostiti to što su se razdvojile! Član žiija i producent Louis Walsh, izjavio je da će one nastupati na finalu X Factora, pa se stvarno nadamo da ovo nije lažna uzbuna.

Nikol Šerzingerje članica ovog žirija i jednostavno će morati da nastupi na kraju ove popularne emisije. Popularnost i dalje raste, a ova grupa se spominje i u medijima i u pevačkim krugovima, bez obzira što već dugo nisu bile zajendo na sceni.

Nikol zna da će reakcije biti burne, pa sve drži u tajnosti, iako su informacije već isplivale. Čekamo subotu, da vidimo kako ove devojke sada izgledaju kada se pojave na sceni.

Da li je konačno došlo vreme da oproste Nikol što je odlučila da se fokusira samo na svoju karijeru? I da li će ovaj nastup biti najava za novu saradnju? Možda je rano o tome da pričamo, ali držimo palčeve!

(Mogujatosama.rs)