Putovanja

Gugl je izabrao, a svideće se i vama: Top 3 destinacije koje morate posetiti

Gugl pretraživač nam može otkriti mnogo zanimljivih informacija, najnovije trendove u svetu i kakva su razmišljanja i želje ljudi iz najrazličitijih delova sveta.

Prema poslednjim podacima i izveštaju Condé Nast Traveler, gradovi koji su najčešće traženi u pretraživaču nisu standardni Njujork, London i Pariz. Njihov položaj sada su zauzeli…

#Rejkjavik, Island

Rejkjavik je glavni i najveći grad Islanda. Najseverniji grad na svetu poznat je po svojom raskošnom polarnom svetlošću i plavoj laguni. Island postaje jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u 2016. godini. Kada pomislite na Island, možda zamišljate led, ali ova zemlja ima mnogo toga da ponudi. Krajolici na Islandu su spektakularni. Toliko zelenila i raznih drugih boja – retko gde se može videti. Na Islandu nema komaraca i prema brojnim istraživanjima Island važi za jedno od najsrećnijih mesta za život na svetu. Prema Gugl pretraživaću, žene starosti 25-34 god. su najviše zainteresovane da posete popularni grad Rejkjavik.

#Havana, Kuba

Na drugom mestu je Kuba. Kuba se nalazi na mapi putovanja za mnoge turiste. Poznata je po svojoj šarenoj arhitekturi i automobilima iz 50-ih godina prošlog veka. Na ulicama Kube možete videti automobile iz 50-ih godina u voznom stanju. I da, sve je u državnom vlasništvu – od automobila pa do stoke. Glavni grad Havana je postala žarište za muškarce od 35 – 44 god., u skladu sa Gugl pretraživačem.

#Toronto, Kanada

Toronto je najveći grad u Kanadi i turistička destinacija o kojoj sanjaju mnogi muškarci. Air Canada eksperimentiše sa projektom za jačanje turizma u Torontu. Čini se da projekat odlično funkcioniše, naročito kod muškaraca starosti između 25-34 god. Uzimajući u obzir gastronomsku scenu u Torontu, bogatu istoriju i najpopularnijeg kanadskog repera Drejka, ne možemo da kažemo da smo iznenađeni.

(wall.hr)