Moda

Hit jesenja kombinacija na Instagramu: Spoj ova dva komada dominira na profilima svih blogerki

Pravi dokaz za to su ovosezonski trendovi u farmericama i čizmama koje predvode modeli koji su dugo bili omraženi. Radi se o farmericama ravnog kroja s povišenim strukom i o kaubojskim čizmama koje je ove jeseni najpopularnije nositi zajedno, piše Who What Wear.

I dok je do pre nekoliko godina povratak ovog vintage modela farmerica u modu bio nezamisliv, a oko kaubojskih čizama su se lomila koplja sve do ove jeseni, sada su oba trenda zaludela influenserke i preplavila prodavnice i ulice modnih metropola.

Osim što se radi o dva donedavno omražena trenda, u kombinaciji baš i ne daju laskav rezultat, pogotovo ako čizme obujete preko farmerica sa nešto širim nogavicama koje će se oko kolena nagužvati i vizuelno proširiti noge. U takvom slučaju bolje je čizme obući ispod farmerica i lagano podvrnuti nogavice za mnogo bolji efekt. Za kombinovanje s kaubojskim čizmama do kolena bolji su odabir ravne farmerice sa užim nogavicama.

Ako vam ipak nije stalo do vitkijeg izgleda nogu, slobodno se poigrajte siluetom, a hrpu inspiracije za stilizovanje ova dva hit komada pronaći ćete na Instagramu.

(Index.hr/Cosmopolitan.rs)