CELEBRITY

Holivudska glumica otkrila sjajne trikove za savršen ten!

Za koji dan će napuniti 47 godina, rodila je troje dece, a uvek izgleda besprekorno!

Glumica Dženifer Garner prošle godine se razvela od superstara Bena Afleka, s kojim je u braku dobila troje dece. Ipak, uprkos ljubavnom brodolomu, nije prestala da se neguje i poštuje svakodnevnu rutinu u čuvanju svog mladalačkog izgleda.

Kako sama kaže, ona ne samo da ne voli da koristi jaku šminku, već i kad mora da stavi nešto, na trepavice nanese samo jedan sloj maskare i na obraze tek malo rumenila.

– Kad se i rešim da se našminkam, to obično bude jedan sloj maskare i diskretno rumenilo kako bi se što više videla koža. Najsrećnija sam i najprijatnije se osećam kada imam “više sebe”. Možda ću staviti nešto na kapke, ali to je sve što mi je potrebno. Što manje šminke nanosim i što više svoje kože vidim, to sam srećnija – rekla je Dženifer za magazin “People” i dodala da joj je koža osetljiva na sunce.

– Tu sam pravi štreber, a trebalo bi i vi. Uvek imajte zalihe krema protiv sunca i nanosite ih češće i više nego što smatrate da je dovoljno. Vaša će vam koža jednoga dana biti zahvalna – savetuje holivudska glumica.

(Glossy)