Astrologija

Kakvi su kad se stvarno zaljube: Ribe posvećene, Škorpije posesivne

Nije novost da kada se zaista zaljubljimo ponašamo se drugačije nego inače! Hormoni polude, ne možemo da zaspimo jer smo u mislima sa voljenom osobom, ne treba nam hrana, treba nam samo predmet naše požude!

Iako možda nama deluje sve isto, osim ljubavnog statusa, mi se zapravo menjamo i to najbolje mogu primetiti ljudi u našoj okolini!

Zvezde su umešale prste i pokazale nam kako koji horoskopski znak izgleda kada se zaista zaljubi i prepusti čarima ljubavi!

Ovan

Ovnovi su naravno odvažni i rođeni avanturisti i uopšte ih neće zanimati što možda svoju simaptiju jedva poznaju, bez dileme će napraviti prvi korak! Nezasiti su kada je ljubav u pitanju, ali su i brižni ljubavnici!

Bik

Bikovi su snažni i maštaju o pravoj ljubavi. Ukoliko se zaljube postaju sebični, ali isto tako ne dele svoju pažnju i ljubav osobama koje ih ne cene i poštuju. Njihova ljubav mora da se “zaradi”.

Blizanci

Blizanci su prilagodljivi i druželjubivi, ali uvek će pre ići glavom nego osećanjima i srcem! Koliko god da su zaljubljeni nikada se neće prepustiti 100% . Uvek će održavati neku ravnotežu i sačuvati malo mističnosti u vezi.

Rak

Rakovi su maksimalno privrženi porodici, prijateljima i kada se zaljube to je za ceo život! S obzirom na to da su osećajni, oni će u ljubavi pronaći utehu i lek za sve!

Lav

Možda na prvi pogled ne deluje tako, ali kada se Lavovi zaljube postaju potpuno opsednuti voljenom osobom! I u trenucima kada je osoba pored njih oni će misliti o njoj i praviti planove za budućnost!

Devica

Device su poznate po tome što su samokritične i previše energije troše na razmišljanja i traženja grešaka! I kad osećaju leptiriće u stomaku , radije će uputiti neki sarkastičan komentar nego što će priznati! Uplašene su kada se zaljube i boje se da neće gubiti vreme uzalud!

Vaga

Vage su stvorene za umetnost, lepotu i harmoniju! One žele da svi budu srećni i da se dobro zabavljaju! Svoju ljubav i naklonost će pokazivati malim znacima pažnje!

Škorpija

Strastvene Škorpije vole bezuslovno i posesivno! Njihova ljubav je velika, ali i naporna naročito ukoliko su u vezi s osobama koja su njihova suprotnost i ne razumeju njihovu naklonost!

Strelac

Zabavni i večiti avanturisti Strelčevi će biti verni uprokos svojoj prirodi. Međutim, to ne znači da neće povremeno bezopasno flertovati! Kada su zaljubljeni ispunjeni su i ljubav im se vidi na licu!

Jarac

Jarčevi su odgovorni i ozbiljni pa će tako i shvatiti ljubav! Kada su zaljubljeni potrudiće se da svi aspekti njihove veze savršeno funkcionišu! Iako deluju hladno, u suštini nisu takvi već ljubav i odnose ne shvataju zdravo za gotovo!

Vodolije

Vodolije će ljubav zadesiti baš u trenutku kada joj se najmanje budu nadali! Kada su zaljubljeni sve im izgleda divno i savršeno i ljubav je za njih zaista glavni pokretač svega!

Ribe

Emotivne i osetljive Ribe će uvek misliti i na druge! U vezi su posvećene i nikada neće izdati osobu sa kojom su! Njihova osetljiva priroda ih nekad može sputavati da ostvare željene ciljeve!

(Cosmopolitan)