Moda

Klasika je uvek u modi: Melanija Tramp odabirom garderobe podržala supruga! (FOTO)

Melanija Tramp je opet bila u centru pažnje i to dva dana za redom. Svojom modnom kombinacijom i želji da se ne istakne iz mase pokupila je pozitivne komentare na izboru vrhovnog sudije u Beloj kući, a sutradan i na ispraćaju u Evropu gde će zajedno sa suprugom provesti četiri dana.

Suprugovo obraćanje javnosti u Beloj kući Melanija je ispratila iz prvih redova obučena u usku, crno belu haljinu bez rukava uz koju je kombinovala crni pojas kao i u nekoliko prethodnih izdanja.

Dan nakon toga, na ispraćaju u Belgiju, odakle će putovati u London, Melanija je odabrala jednostavnu, ali efektnu kombinaciju. Običnu majicu sa dugim rukavima kombinovala je uz bež suknju srednje dužine i prepoznatljive salonke. Melanija je, dok se Donald Tramp obraćao medijima pre puta, stajala iza njega i iskazivala podršku pre svega odabirom crvene boje.

Melanija i Donald su uskladili boje garderobe za ovu priliku, Melanijina bluza i Donaldova kravata su nosili jasnu poruku, a to je podrška Republikanskoj partiji, čija je ovo zvanična boja.

Mediji kažu kako će Melanija posetu Londonu iskoristiti kako bi organizovala nekoliko događaja i promociju svoje organizacije „Be best“, a u čijem fokusu su deca i problemi sa kojima se suočavaju tokom odrastanja.

(Stil. kurir.rs)