Astrologija

Kojim znacima sezona Škorpije donosi lep period?

Sezona Škorpije je upravo počela i ona će nekim horoskopskim znacima doneti mnogo srećnih trenutaka, dobrog raspoloženja i novih poslovnih mogućnosti. Podsetimo da je sezona Škorpija počela 23. oktobra i trajaće do 21. novembra.

Otkrijte o kojim znacima govorimo!

Rak

Živite najbolje što znate. Ove sezone osećaćete se kao da ste ponovo u svojoj koži. Vratiće vam se želja za kreativnošću, romantikom i autentičnošću. Ove tri karakteristike učiniće skladnu vezu ove sezone. Zato će ovo biti za vas najmoćniji mesec. Budite usredsređeni na svoje veće ciljeve i činite sve što vas čini srećnim. Vreme za zadovoljenje tuđih potreba je gotovo.

Škorpija

Proslavite dugi put oko sunca – Srećan rođendan Škorpije! Za svaki dan imate nešto čemu ćete biti zahvalni, pogotovo kada ste u mogućnosti da proslavite još jednu godinu života. Dobićete još jedan talas energije koji niste očekivali. Koristite mudro ovu energiju. Sunce, Merkur i Venera će se harmonično povezati sa vašom kreativnošću.

Ribe

Podsećamo vas na vašu energičnu dušu Gde se vidite za pet godina? Niste tip koji planira, ali vreme je da zaista razmislite o pravcu u kojem vodite svoj život. Svi imamo interni kompas koji nas vodi, mada je signale ponekad teško uočiti. Srećom, zvezde će vam dati pozitivnu energiju za nove mogućnosti, putovanja i obrazovanje. Zbog Jupitera imaćete sreću i inspiraciju, a sve ostalo je na vama.

(Ženskimagazin.rs)