Astrologija

Komplimenti kojima njegov horoskopski znak neće moći da odoli

42-28641267

Ako je verovati horoskopskom znaku vašeg dečka, ovo su komplimenti kojima on neće moći da odoli…

Ovan
Nezavisni Ovnovi obožavaju osećaj slobode i skloni su avanturama, pa je pametno naglašavati i hvaliti upravo to – njihovu spontanost i potrebu za istraživanjem.

Bik
Svi znamo da su Bikovi tvrdoglavi, a iako nama to zvuči kao mana, pravom, ponosnom Biku će upravo to biti kompliment. Ako ste u vezi s Bikom, povremeno spomenite kako ste fascinirani činjenicom kako on nikad ne odustaje od onoga što je zacrtao.

Blizanci
Impulsivni, dovitljivi, društveni i uvek spremni za nove izazove, Blizanci vole da isprobavaju nove stvari i slušaju komplimente o sopstvenoj impulsivnosti.

Rak
Tipični Rak želi udovoljiti osobi s kojom je u vezi i ima potrebu da je usreći, a upravo će priznanje da je u tome uspeo biti najbolji kompliment.

Lav
Sujeta je jedna od jačih karakteristika kada je u pitanju Lav, ali i velika lojalnost prema osobi koju vole. Ako je vaš dečko u horoskopu Lav, dovoljno je da mu pokažete da cenite sve što bi uradio za vas i da mu date do znanja da je vaš junak.

Devica
Ovaj horiskopski znak je vrlo praktičan, oprezan i traži logiku u svemu što radi, zato je davanje komplimenata Devici poprilično jednostavno – ako mu pokažete da verujete u njegov sud, dali ste mu najveći kompliment na svetu.

Vaga
Ovaj znak je idealista, pogotovo kad je u pitanju ljubav. Većina drugih znakova zna da u ljubavi ne može baš sve biti idealno, zato je najveći kompliment koji možete dati Vagi potvrda da i vi verujete u tu idealnu viziju.

Škorpija
Ljubomorne i jako odane, Škorpije iznad svega žele da budu priznati kao odlični ljubavnici. Mislimo da je jasno kakav kompliment najviše vole da čuju.

Strelac
Puni ideja, energije, inovativnih planova… Strelčevi imaju jako puno da pruže, a najčešće se boje da osoba s kojom su u vezi neće podržati njihove želje i vizije. Ako svom dečku Strelcu date do znanja da ga podržavate u svim njegovim idejama, kupićete ga zauvek.

Jarac
Jako nezavisni i teški kad je u pitanju verovanje drugima, Jarčevi možda neće uvek pokazati koliko im značite, ali će očekivati da to zaključite sami. Ako svom dečku date do znanja da ga razumete bez mnogo reči, pokazaćete mu da shvatate i poštujete njegov karakter.

Vodolija
Vodolije su zabavni i imaju jako puno ideja koje će želeti da podeli s vama. Jedan od najvećih komplimenata koje im možte dati je podrška kada su u pitanju njihove ideje, jer su po tom pitanju poprilično nesigurni.

Ribe
Ovo je najnežniji horoskopski znak, a s tim dolazi i najveća količina nesigurnosti. Ako je vaš dečka Riba u horoskopu, često ćete morati da ga hvalite i podsticati da nastavi dalje.

(Cosmopolitan)