Astrologija

Konjunkcija Venere i Neptuna: Mnogo ljubavi, a tek kilograma

Iako Venera jednom godišnje obrazuje konjunkciju sa Neptunom u Ribama, ona ne pravi iste aspekte sa ostalim tranzitnim planetama. Inače, uticaj planete ljubavi u znaku Riba je jak, još jači zbog blizine Neptuna, simbola ljubavnog zanosa. Do 27. marta mnogi Bikovi, Vage i Ribe mogu da se zaljube, uću u brak ili neku tajnu vezu. Žene će biti zavodljivije i tajanstvenije, a muškarci romantičniji.
Narednih 10 dana, Venera obrazuje kvadrat s Marsom (ljubomorne scene zbog partnerova posesivnosti) a posle 20. marta i opoziciju s Jupiterom koja samo pojačava uticaj Venere i Neptuna. Jedini povoljan aspekt je sa Plutonom, koji podstiče strast.
Konjunkcija Venere i Neptuna u 12. zodijačkom znaku, takođe upozorava na opasnost od infekcija kao i na probleme sa hormonskim disbalansom, grlom, krajnicima, jajnicima, štitastom žlezdom, viškom kilograma, venama.
Prelazak Venere preko poslednjeg zodijačkog znaka, osetiće svi, najviše Bikovi, Vage i Ribe, znaci u kojima je uticaj Venere najjači, a najmanje Škorpije, Ovnovi i Device.

OVAN (21.3. – 20.4.)
Pozicija planeta ljubavnog zanosa u vašoj 12. astrološkoj kući donosi vam poznanstvo preko interneta ili ulazak u paralelnu vezu sa nekim ko živi u nekoj prekookeanskoj zemlji.

BIK (21.4. – 21.5.)
Vaš vladalac Venera u zagrljaju Neptuna u 11. astrološkom polju može da vam donese nezaboravan susret sa osobom koju ćete upoznati preko prijatelja. Mogući problemi sa hormonima.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)
Konjukcija Venere i Neptuna u astrološkoj kući posla donosi vam udvaranje šarmantne osoba koju najverovatnije već poznajete preko nekih poslovnih kontakata.

RAK (22.6. – 22.7.)
Planete ljubavi i zabluda u devetom astrološkom polju nagoveštavaju mogućnost poznanstva na kraćem putu u inostranstvu ili nekom predavanju.

LAV (23.7. – 22.8.)
Sa naglašenom astrološkom kućom strasti ali i opasnosti u kojoj se nalaze Venera i Neptun, budete oprezniji ukoliko vam se dopadne neki Bik, Vaga ili Riba.

astro---horoskop-(4)
DEVICA (23.8. – 22.9.)
Mnoštvo planeta u astrološkom polju ljubavi nagoveštava mogućnost poznanstva sa šarmantnom, ali neiskrenom osobom, koja je zbog posla prisutna u javnosti.

VAGA  (23.9. – 22.10.)
Vaš vladalac Venera blizu planete ljubavnog zanosa u šestoj astrološkoj kući može da vam donese udvaranje kolege ili osobe koju već poznajate preko posla. Promenite način ishrane.

ŠKORPIJA  (23.10. – 22.11.)
Pozicija Venere, vladaoca astrološkog polja ljubavi, i Neptuna, simbola zabluda u vašem petom astrološkom polju nagoveštava mogućnost ulaska u vezu sa umetnikom ili sportistom.

STRELAC (23.11. – 21.12.)
Konjunkcija Venere i Neptuna pod uticajem Marsa iz vaše astrološke kuće ličnosti, upozorava da uzrok rasprava s partnerom može da bude vaša ljubomora i posesivnost.

JARAC  (22.12. – 20.1.)
Pozicija planeta ljubavnog zanosa pod uticajem Marsa iz vašeg 12. polja, nagoveštava mogućnost ulaska u vezu sa nekim koga ćete upoznati na kraćem putu ili preko društvene mreže.

VODOLIJA  (21.1. – 19.2.)
Venera i Neptun u vašoj drugoj astrolškoj kući, donosi vam susret sa osobom koju ćete upoznati preko poslovnih konatakta. Novac pristiže iz paralelnih izvora prihoda.

RIBE (20.2. – 20.3.)
Sa Venerom i Neptunom u vašem znaku nećete moći da se odbranite od obožavalaca, ali među njima može da bude i neko ko neće biti u potpunosti iskren prema vama. Čuvajte se infekcija.

Njegovo Sunce blizu njenog Marsa

Pozicija Venere pokazuje kako bismo se slagali sa nekim ko nam se svideo na prvi pogled. Muškarcu će se uvek dopasti dama sa (pod)znakom u kome je njegova Venera ili čija je Venera na njegovom podznaku. A, još ako je blizu Marsa, eto erotskog naboja… Na primer, muškarca Vodoliju s podznakom u Blizancima i Mesecom u Biku, može da privuče dama Blizanac, Vaga ili Bik.
Ženi više prija društvo muškarca čije je Sunce ili podznak blizu njene Venere, Sunca ili Marsa. Na primer, ženi Vagi sa Venerom u Devici i Mesecom u Blizancima, dopašće se muška Vaga, Devica ili Blizanac.

 

(novosti)