Astrologija

Ljubavni horoskop do 31. jula 2018: Ljubavne iskrice stižu u život jednog znaka!

Ovan
Trudićete se da voljenoj osobi pružite što više pažnje i nežnosti uprkos ličnoj nestrpljivosti. Svojom domišljatošću, maštom ili intuicijom vi biste mogli da impresionirate mnoge oko sebe. Zapamtiće vas.

Bik
Neobavezna druženja uz kaficu mogla bi se lako pretvoriti u nešto više. Bićete prijatno iznenađeni ovom mogućnošću. Uspećete u potpunosti da pokažete ono što osećate. Biće to dobro. Važno je jedino da ne pričate previše.

Blizanci
Izgledno je sve bolje povezivanje sa suprotnim polom, a posebno s nekim ko nije iz vašeg kraja. Bćete duhoviti i zabavni. Istovremeno će u vam jačati potreba za intimnošću. Vaši emotivni odnosi razvijaju se dobro.

Rak
Bićete potpuno usresređeni na voljenu osobu jer će situacija ili partner lično tako tražiti. Samci će biti srećni u društvu ako ne pričaju previše, jer bi mogli da budu pogrešno shvaćeni. Potrebno je strpljenje. Neka sve ide korak po korak.

Lav
U emotivnim odnosima mogli biste da se osećate pomalo frustrirano. Znate da može bolje, ali okolnosti ne daju. Ne postoji recept kako poboljšati vezu, a svakako se to ne može „na dugme“. Potrebno je strpljenje i tolerancija.

Devica
Verujete da ono čega trenutno nema možete izmisliti. S tom idejom provodite vreme u samoći. Konačno, zanemarićete sopstvenu nesigurnost i upustićete se u zagrljaje s dragom vam osobom. Onaj ko voli, voli.

Vaga
Nema prepreka za vaše ljubavne zamisli. Voljena osoba podržavaće svaku vašu ideju, pa makar ona bila i ludost. Spojićete osećanja i otvorenost za ljude. Mnogi će zajedno s partnerom izlaziti na više mesta, kretaće se.

Škorpija
U svoje provode koje dobrim delom sami organizujete, unosićete maštu i neke neočekivane ideje. Biće zabavno. Pokazaćete se kao vrlo gostoljubiv domaćin i zajedno s partnerom ugostićete drage prijatelje. Biće vam prijatno.

Strelac
Osim što će druga strana pokušavati da vas podrži u svemu, verovatno će joj se pridružiti i vaši prijatelji. Mnogi će u svojim mislima biti daleko od ljubavne stvarnosti. Odnosi su vam solidni, ali vi plovite u svom svetu mašte.

Jarac
Ne preterujte s pričom, jer glas srca traži tišinu da bi se prepoznao. Jednostavno volite i ne pitajte. Pokazaćete se prilično otkačeni. Smislićete malu ludost koja će zbuniti sve oko vas, pa tako i partnera.

Vodolija
Većina vas povući će se u svoj svet mašte i tu će vrteti svoj film. Biće to utočište od stvarnosti. Nećete baš biti vešti u izražavanju svojih ljubavnih želja. Partner će iz reči vas izvlačiti kleštima, ali bićete emotivni.

Ribe
Male porodične teme nakratko će vam zaokupiti pažnju, ali ne toliko da biste zaboravili na voljenu osobu. Nastavićete da izlazite i razvijate svoju vezu na mudar način. Neki su je tek započeli, pa neka idu polako.

(ehoroskop.net/ astrosudbina.com)