Astrologija

Lunarna astrologija: raspored za detoks od 10. avgusta do 11. septembra 2016. godine (MESEČEV HOROSKOP)

S odvažnom energijom Škorpije nema popuštanja ni zavaravanja – vreme je za pročišćavanje. Prva četvrtina, 10. avgusta 2016. godine poziv je da se rešimo svih viškova koji nas guše – počnite s pospremanjem doma i brigom o telu.

Znojenjem izbacite otrove, isprobajte novi način ishrane. Ispraznite ladice i ormare i zadržite samo ono što stvarno koristite. Škorpija, Rak i Ribe žele više od fizičkog pročišćavanja. Sve vrste emotivnog pročišćavanja donose izvanredne uvide. Bik, Lav i Vodolija mogu da reše neke neugodne porodične teme.

S uštapom u Vodoliji, 18. avgusta, važno je pogledati svet iz drugačije perspektive. Samo tada možemo da prepoznamo što treba da promenimo da bismo krenuli napred. Lav, Ovan i Strelac otvaraju perspektive upoznavanjem novih ljudi.

Vodolija, Vaga i Blizanci treba da putuju, otkrivaće nova mesta u svom gradu. Ribe, Rak i Škorpijatreba da dopuste sve ekscentričnosti kojih se inače srame. Bik, Devica i Jarac treba da probaju novu hranu, rade stoj na glavi, preurede stan!

Druga četvrta, 25. avgusta, je u Blizancima. Opadajući Mesec pomaže nam da pustimo predrasude i očekivanja. Sve inovacije koje smo otkrili za vreme uštapa u Vodoliji podstiče nas na daljnje učenje. Svoje navike lako menjamo i prilagođavamo novim znanjima. Blizanci, Devica, Strelac i Ribe upadaju u vrtlog novih poslova i druženja. Ne preostaje im ništa drugo nego da se prepuste i zgrabe svaku srećnu priliku. Vaga i Vodolija proživljavaju srećne ljubavne trenutke.

Mladi Mesec u Devici, 1. septembra pomračiće Sunce, to je trenutak da preispitamo jesmo li zadovoljni zdravljem, organizacijom života, saradnjom sa drugima. Praktična i stabilna energija usmerava nas na svakodnevne teme, s posebnom pozornošću na sve što je zeleno, zdravo, organsko, prirodno, sirovo!

Ako ste razmišljali da svako jutro započnete sveže pripremljenim zelenim sokom, da postanete vegetarijanac ili vegan, makrobiotičar ili sirovojedac – sad je pravi trenutak! Devica, Bik i Jarac poboljšavaju svoju saradnju s drugima. Veliko zadovoljstvo pronalaze u nesebičnom pomaganju. Strelac, Ribe i Blizanciurednije uravnotežuju poslovni i porodični život, čime će usrećiti mnoge oko sebe.

(LoveSensa)