Astrologija

Mesečev horoskop do 8. maja 2016. godine: kako da ojačate srce

Poštujmo glas svog srca, zahtevni um smirimo meditacijom, a praktične stvari dopunimo maštom. Ako ne možete da čujete svoj unutrašnji glas i osetite svoju intuiciju, prizovite ih slušanjem muzike, crtanjem, slikanjem, kontemplacijom. Škorpija, Ribe i Rak mogu da nadahnu i sebe i druge da ojačaju glas srca. Bik, Jarac i Devica posebno su kreativni smirujući razmirice i uravnotežujući suprotnosti. Stvaraju sklad u sebi i oko sebe!

Uštap u Škorpiji, 22. aprila 2016. godine beskompromisno nas vodi do srži svakog problema, svakog odnosa i želje koja nas trenutno okupira. Rak, Ribe i Škorpija mogu lakše da izraze energije druge čakre – senzualnost, zavodljivost i seksualnost podstičući stvaralačke energije. Devica, Jarac i Bik spremni su da vide pravu prirodu svoje veze, što im pomaže da donesu važnu odluku u odnosu s partnerom. Strelac, Ovan i Lav dopiru do duboke i važne spoznaje u svojim duhovnim potragama. Vaga, Blizanci i Vodolija odlučno rešavaju svoj poslovni i finansijski status. Na prvo mesto moraju da postave sebe i svoje potrebe, a tek onda druge.

Druga četvrtina u Vodoliji, 30. aprila 2016. godine, trgnuće nas neočekivanim razvojem događaja. Videćemo da mnoga naša očekivanja nisu u skladu sa stvarnošću. Vodolija, Vaga i Blizanci brzo se prilagođavaju svakoj novoj okolnosti, a otvorenost prema različitom i novom donosi im nagrade. Strelac, Ovan i Lav naučiće da ne treba ići glavom kroz zid. Povlačenje ne znači slabost, već mudrost. Bik i Škorpija se teško mire s novim okolnostima na poslu, ali tvrdoglavost će narušiti odnose i komplikovaće situaciju.

Mlad Mesec u Biku, 6. maja 2016. godine pokazuje nam našu unutrašnju snagu. Naučićemo da se možemo osloniti na sebe i svoje unutrašnje vrednosti. Stvarnost intenzivnije doživljavamo svim čulima pa ćemo uživati u prirodi i hrani, bojama, mirisima i ukusima proleća, u dodiru i u svom telu. Budi se hedonizam Bika i Strelca, senzualnost Škorpije i Raka, estetski senzibilitet Vage i Device. Ovan i Lav posvećuju se vežbanju, a Blizanci i Vodolija se više odmaraju. Jarac i Ribe će jednostavnijom organizacijom života postići stabilnost.

(LoveSensa)