CELEBRITY

Moderna princeza: Megan Markl u najlepšem izdanju do sada! (FOTO)

Kada uđete u kraljevsku porodicu svaki događaj je u neku ruku debi. Još ako je u pitanju britanska porodica, onda budite sigurni da će vaše stope pratiti svi svetski mediji.

Da Megan, svi mediji.

Tako je bilo i pre nekoliko dana kada smo šarmantnu vojvotkinju videli u prvoj solo varijanti, bez princa Harija na putovanju sa kraljicom Elizabetom koja je ovim gestom pokazala da joj nova članica porodice prija.

Ali ostavimo sada ovu vest po strani, jer novi debi se već desio.

Čuveni Royal Ascot posetio je mladi kraljevski par, a sve oči su bile naravno uprte u Megan nakon fijaska sa Oskar de la Renta haljinom koju je ponela na venčanju Harijeve rođake.

A post shared by @fewofherfavouritethings on

Askot je zapravo selo stacionirano u britanskoj pokrajini Berkšir, najpoznatije po svom čuvenom trkalištu čistokrvnih konja, a tradicija trka ovde se praktikuje još od davne 1711. godine. S obzirom da je ovo čuveno trkalište osnovala kraljica Ana, a da se nalazi nadomak kraljevske Vindzor palate, te da su pobednici nagrađeni sa vrtoglavim novčanim iznosima, Askot je oduvek stecište elitnog društva. Dame koje imaju priliku da prošetaju svoje toalete mahom su aristokratskog porekla ili dolaze iz krugova visokog društva.

Naravno, čuvene trke ne mogu da prođu bez pripadnika iz najvišeg vrha kraljevske porodice. Prošle godine Kejt i Vilijam su privukli pažnju, da bi ove, krajnje očekivano fokus bio na mladom paru koji se 19. maja ove godine zavetovao na večnu ljubav.

Dok je Hari bio elegantan i sveden kao pravi džentlmen u crnom smokingu, beloj košulji i plavoj kravati te i visokom cilindru, Megan je izgleda sveže i moderno u beloj midi haljini s potpisom Živanšija koji polako ali sigurno postaje njen omiljen brend.

Zakopčana skoro do grla, sa dugim rukavima haljina se isticala diskretnim belim vezom u predelu stomaka s motivom cveća i asimetričnim cik-cak rubom suknje koja se polako širila od bokova do članaka.

Ipak najbolji momenat koji je savršeno zaokružio ovo izdanje vojvodkinje je fascinator bele osnove sa crnom čipkom i mrežicom, kao i savršena šminka Megan koja je izgledala mladoliko, odmorno i vrlo privlačno.

(elle.rs)