Moda

Najmoćnije izdanje Ivanke Tramp ikad: Ova 3 odevna komada svaka žena treba da ima! (FOTO)

Napuštajući vazduhoplovnu bazu u Merilendu u četvrtak, ćerka predsednika Amerike svojom odevnom kombinacijom je ostavila sve bez reči, piše Elle.

Fotografije koje su se munjevitom brzinom proširile Internetom bile su obasute nizom komentara koji su se odnosili na njen savršen izgled, ali i na to da izgleda tako moćno kao da je ona predsednica Amerike, a ne njen otac.

Iako nas na prvi pogled može navesti misao da je lepa plavuša preuzela modni recept od svoje maćehe Melanije koja je u više navrata demonstrirala savršena i efektna izdanja

Podsetimo da ju je modna javnost često kritikovala zbog konzervativnih izdanja, jednoličnih krojeva, kao i sigurnih kombinacija, ali sada Ivanka je odgovorila i to na veoma primeren način.

Sudeću po fotografijama, Ivanka je izgledala kao manekenka koja pozira za neku prestižnu modnu kampanju ili editorijal u crnom ansamblu koji su činili pantalone i rolka. Crnu podlogu Ivanka je finiširala fantastičnim predimenzioniranim kamel kaputom naglašenih revera i džepova.

Igra boja, moćan hod, puštena plava kosa i torba u ruci, dozvolili su nam da kažemo da je 36-godišnjakinja pravi primer uspešne dame koja se ovog puta obukla bez najmanje greške – moderno, trendi i moćno!

(Elle.rs)