Moda

Naručujete jeftine krpe sa Fejsbuka i Instagrama? Pazite da vam se ne desi ovaj HOROR

One su svuda i ne možemo ih izbeći. Stranice za prodaju stvari na Fejsu i Instagramu nas bukvalno progone! Ali šta se desi kada posustanemo i poručimo tu krpicu koju zagledamo već danima? Upozoravamo vas, nije nimalo prijatno!

Okej možda smo malo previše dramatični, ali i sami znate opasnosti onlajn poručivanja. „BESPLATNA DOSTAVA“ zvuči tako primamljivo i za tren vas namami da poručite onu PREjeftinu haljinu koja na PREzgodnoj manekenki stvarno izgleda vrh!

Kada konačno prelomite i pošaljete svoje podatke, ostaje samo nada da vas kada porudžbina stigne, neće dočekati nešto OVAKVO.

„Buzzfeed“ sproveo je pravu malu istragu i otkrio da stranice za prodaju garderobe često kradu fotografije poznatih brendova ili javnih ličnosti i to promovišu kao svoje proizvode.

Da, to je samo 1.000 dinara, ili manje, ali zašto biste bacili novac i ispali totalna naivčina? Budimo realni, po tako niskoj ceni ne možete ni očekivati kvalitetan materijal i savršen kroj, ali ovakva vrsta obmanjivanja je jednostavno sramotna! Iako Fejsbuk ima jasnu politiku zabrane protiv kradenih fotografija, prodavci garderobe je lukavo zaobilaze i čini se da se to u skorije vreme neće rešiti.

Ako ste se već jednom (ili ne daj Bože više puta) ovako prevarile (JA JESAM!) setite se ovih fotografija i ne dajte da vas namame. Ja sigurno neću! A one Stuart Weitzmann wannabe čizme ću se truditi da zauvek zaboravim.

(zena.blic.rs)