Astrologija

Ne znaju da lažu: Ovo su 3 najiskrenija horoskopska znaka

Na laž, budimo iskreni, niko od nas nije imun. Svako kaže barem i najbezazleniju laž, a prosečna osoba promeni istinu 11 puta u 7 dana, pokazalo je istraživanje.

Postoje ljudi koji najređe menjaju istinu, odnosno najmanje lažu, a mi znamo kojim horoskopskim znakovima pripadaju.

„Bolje ružna istina nego lepa laž“, izreka je u koju neki veruju više, a neki manji. A sledeća tri znaka horoskopa u nju veruju najviše jer se smatraju najiskrenijima. Reč je Strelčevima, Ovnovima i Vodolijama.

Horoskopski znak najpoznatiji po svojoj urođenoj iskrenosti je STRELAC. Većina Strelaca ima snažan osećaj za moral i osećaju se jako loše kada moraju lagati. Štoviše, Strelac zna biti toliko brutalno iskren da svojom iskrenošću neretko povredi druge.

Još jedan vatreni znak poznat je svojoj beskompromisnoj direktnosti – OVAN. Kod ovog temperamentnog znaka vriedi „to što vidiš, to i dobiješ“.

Među tri najiskrenija znaka horoskopa spada i VODOLIJA. Poput Ovna, i Vodolija ne voli glumiti i najbolje se oseća kada može biti to što jest, iz čega proizlazi i njegova potreba da uvek govori istinu. Vodolija je veliki ljubitelj istine i neće vam slagati samo zato da vam kaže ono što želite čuti.

(zadovoljna.hr)