Ljubav & Seks

Neću brak, a hoću svadbu

newlywed couple and their friends at the wedding party showered with confetti in green sunny park; bridal; bride; bridesmaid; celebration; colorful; confetti; cool; couple; dancing; dress; energetic; energy; enjoying; event; falling; friends; friendship; fun; glamorous; gorgeous; green; groom; groomsmen; group; guests; happiness; happy; joyful; kissing; large; laughing; love; marriage; married; men; outdoors; park; party; partying; people; suit; sunlight; sunny; together; wedding; white; women; young

Za neke ljude venčanje je kruna ljubavi, čin o kom su maštali celog života, najlepši dan u životu. Za druge, reč je o znatno manje romantičnom događaju čiji je uzrok sve, samo ne ljubav. Na društvenoj mreži „Visper“, poznatoj po tome što korisnici anonimno otkrivaju tajne koje se ne bi usudili da kažu bilo kome, mogu se pročitati brojni razlozi za brak – od novca, preko očekivanja okoline, do samoće.

Pa tako, jedna žena je priznala da ne voli više svog verenika, ali da se udaje za njega jer ne želi svima iz okoline da priča kako se venčanje otkazuje. Momak je, s druge strane, napisao da se ženi jer njegova porodica to očekuje, dok je drugog mladića na taj čin motivisala želja da ima seks bez kondoma.

Više žena je otkrilo da ulazi u brak isključivo iz finansijskih razloga, dok su neke priznale da ih na to navodi činjenica da se ljubav njihovog života venčala. Neki ispitanici na venčanje pristaju samo zbog svadbe, drugi su umorni od neuspešnih sastanaka, trećima je dosadila samoća, dok četvrti misle da su predaleko otišli sa vezom, pa sad ne znaju kako da se izvuku.

(novosti.rs)