Astrologija

NEDELJNI HOROSKOP za period od 20.02. do 26.02.2017.

OVAN

Posao: Nedelja sa mnogo mogućnosti, ali i dosta nervoznih momenata je pred vama. Najbitnije je sačuvati hladnu glavu i sagledati koji je potez dugoročno najbolji po vas. Istina je da su vam potrebne promene, ali do njih morate doći promišljeno i postepeno. Neke šanse se doduše hoće otvoriti odjednom, preko noći, ali bitno je da ipak razmislite o njima. Takođe, kod nekih od vas pritisak koji dugo postoji može rezultovati željom da prekinete saradnju u kojoj ste. Ne radite ništa bez pravog plana za budućnost.

Ljubav: Možda slobodni jeste, ali usamljeni definitivno niste. Zanimljiva dešavanja sa suprotnim polom, a inicijativa podjednako ide i sa vaše i sa druge strane. Nagli počeci nekih emotivnih (ili pak neobaveznih priča) uglavnom sa osobama koje idu iz vašeg kruga prijatelja ili preko izlazaka. Naglašene su mogućnosti za tajne odnose. Burna sedmica jepred vama, iskoristite je za svoje uživanje! Ukoliko ste u emotivnom odnosu, trebali bi da povedete računa da napetost koja već izvesno vreme postoji između vas i voljene osobe ne eskalira. Vaša potreba za slobodom je jako izražena, sve od strane partnera možete doživljavati kao pritisak koji vam unosi nervozu i čini vas impulsivnim. Naročito će situacija za vikend biti komplikovana.

Zdravlje: Mogućnosti za kratkotrajne, ali burne zdravstvene tegobe. Mlađima problemi sa virusima, glavoboljom, sinusima. Kod starije populacije problemi sa pritiskom.

BIK

Posao: Konkurencija je posebno aktivna tokom ove nedelje i svakako biste trebali više da obratite pažnju na ovaj segment. Svoje planove i ideje sada morate zaštiti jer postoji šansa da vas neko omete u njima, ili da ih svojim dejstvom ugrozi. Iako u svojoj poslovnoj svakodnevici odajete sliku stabilne osobe koja zna šta hoće i koja konce dešavanja drži u svojim rukama, ono što se dešava u vama jeste nesigurnost i bojazan da li ste na pravom putu. U kontaktu sa saradnicima nađite pravu meru, ne potencirajte na različitostima.

Ljubav: Ako ste slobodni, potrebna vam je zabava, opuštanje, rasterećenost. Iako sam sigurna da želite stabilan emotivni odnos, negde ste i vi sami svesni da trenutno ne postoje osobe koje bi se zaista mogle uklopiti u ovu sliku. Kontakti sa suprotnim polom najviše postoje preko društvenih mreža ili preko segmenta izlazaka i prijatelja. Moguć je početak neobaveznog odnosa koji bi vam doneo veliko zadovoljstvo. Ukoliko ste u vezi, već izvesno vreme dosta toga ne funkcioniše kako treba sa emotivnim partnerom. To vam je ona varijanta – „zajedno ste, a kao da niste“. Baš iz ovog razloga, neki od vas mogu biti povučeni flertovanjem sa jednom osobom koje postaje sve učestalije i koje se baš u ovoj nedelji može pokrenuti u smeru tajnog odnosa.

Zdravlje: Naglašeno polje podsvesti najviše će se odraziti kroz nervozu, kod pojedinih Bikova i probleme sa spavanjem. Stariji pripadnici znaka mogu imati problema sa variranjem krvnog pritiska.

BLIZANCI

Posao:Planovi kojima ste bili okupirani u prethodnom periodu sada mogu otpočeti sa realizacijom. Pravi je trenutak da se bacite na posao i preduzmete ozbiljne akcije. Idu vam na ruku brzina u delanju i razmišljanju, a mogu vam od pomoći biti i osobe sa kojima ste već imali dobru realizaciju dogovora i saradnju. Postoji mogućnost ponovnog pokretanja i obnove partnerskih odnosa koji su vam u proteklom periodu donosili zadovoljstvo i dobit. Odnosi sa kolegama su dosta korektni i pored povremene nervoze.

Ljubav: U pokretu ste, nova poznanstva i novi ljudi pozitivno deluju na vas. Jedna osoba se može posebno izdvojiti svojom neposrednošću, duhovitošću, otvorenošću. Mogući su i jači kontakti preko društvenih mreža. Neki od vas sada mogu ostvariti i komunikaciju sa bivšim emotivnim partnerom. Možda se vaša priča ne može obnoviti, ali svakako će vam prijati da se vidite, razgovarate i evocirate neke lepe uspomene. Sa emotivnim partnerom sada možete imati korektan i dobar odnos. Potrebno je samo da dovoljno vremena posvetite jedno drugom i oživite vašu vezu nekim zajedničkim „akcijama“ ili planovima. Nemojte previše vremena poklanjati svojim prijateljima i na taj način zapostaviti partnera, jer se može ozbiljno naljutiti na vas.

Zdravlje:Mogućnost manjih problema koji se vezuju za prehlade kod mlađih Blizanaca. Starija populacija bi trebala da obrati više pažnje na krvnu sliku.

RAK

Posao: Dosta jasno sagledavate situaciju u poslovnom segmentu, tačno vidite koji je deo stabilan a koji „škripi“ i spremni ste da napravite plan i da delujete da biste promenili neke stvari na bolje. Konjukcija Marsa i Urana u vašem polju pozicije, karijere, koja postaje aktuelna ove sedmice može doneti pojedinima neočekivanu šansu i poslovnu ponudu o kojoj bi itekako vredelo razmisliti, ali može delovati i na drugačiji način – naime, nekima od vas kontakti sa nadređenima mogu postati posebno naporni i uzburkani.

Ljubav: Možete biti na samom početku sedmice malo setni, zamišljeni, verovatno će se neko od bivših partnera motati po vašim mislima. No, pošto ste rešili da na prošlost stavite tačku, sve će ostati samo na sećanju i eventualno po kojoj porukici. Ni nemate razloga da se vraćate unazad, pošto vaše okruženje sada nudi mogućnosti za upoznavanje novih osoba koje bi vam mogle biti zanimljive. Neka interesantna dešavanja bi mogla krenuti i preko poslovnog segmenta. U vašim emotivnim relacijama – sa partnerom funkcionišete na dnevnoj bazi, dogovarate se i odnos je korektan, mada se mora priznati da nekog velikog ispoljavanja ljubavi trenutno nema. Više ste okrenuti praktičnim stvarima nego zadovoljstvu i uživanju.

Zdravlje: Mlađim Rakovima stoji solidna zdravstvena situacija, mada biste povremeno trebali da uzmete više odmora i rasteretite se. Kod starije populacije mogućnost aktiviranja hroničnih tegoba.

LAV

Posao: Da ste zadovoljni – niste. Sve u poslovnom segmentu ili ide uz tenziju i nervozu, ili se pak razvlači bez ikakve potrebe i smisla. Zaista vam u nekom momentu dolazi da dignete ruke od svega. Svesna sam da vam je potrebno da se neke situacije konačno privedu kraju ili realizuju, ali ništa od ovoga nećete ubrzati time što ćete se nervirati ili padati u daun. Pokušajte da budete ažurniji i da se okrenete obavezama na dnevnoj bazi, bar to možete. Nemojte dozvoliti da vam se stvari gomilaju. U kontaktu sa nekim osobama moraćete da isključite ego i da možda pristanete i na nešto što vam baš i ne odgovara u potpunosti.

Ljubav: Neko početno oduševljenje koje se može javiti kroz kontakt sa bivšim emotivnim partnerom, vrlo brzo će splasnuti kada uvidite da se ponavljaju situacije koje su vam i ranije smetale. Generalno – osobe koje upoznajete ili sa kojima započinjete bilo kakav odnos tokom ovog perioda uglavnom će se vremenom pokazati kao razočarenje i promašaj. Razmislite o svom emotivnom životu i shvatićete da stalno birate i „kačite se“ za jedan te isti tip osoba i odnosa – brz početak, prevelik zanos – a na kraju ostanete praznih ruku. Ukoliko ste u emotivnom odnosu – sve više vam se čini da su sve one niti i ljubav koji su vas spajali sa partnerom iščezli i nestali. Osećate se bezvoljno da pokušate da uradite bilo šta što bi promenilo situaciju na bolje.

Zdravlje:Pomračenje Sunca, vladara vašeg znaka, definitivno ćete osetiti i u zdravstvenom segmentu. Promenljivo raspoloženje, nedefinisane tegobe, problemi sa spavanjem i nervoza…

DEVICA

Posao: Verovatno će biti povremenih problema u dogovorima sa poslovnim partnerima, ali to nemojte doživljavati kao smak sveta, jer imate više nego dobre mogućnosti da sve ovo „ispeglate“ kako treba. Takođe, ukoliko se pokrene pitanje nekih promena u saradnjama, razmislite pre nego što burno odreagujete. Možda ovo i nije toliko loše po vas. U principu, imate više nego dovoljno energije i volje da završite sve ono što ste započeli, pa čak i da pokrenete nove angažmane koji bi se pokazali kao dobri.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, vi ove sedmice možete na onu stranu na koju hoćete. Imate odlične mogućnosti za kontakt sa bivšim emotivnim partnerima, ako je to ono što želite i što vam je potrebno. S druge strane, prilično se ozbiljna osoba pojavila u vašem okruženju, pa možete i na tu stranu – pogotovo što je komunikacija sa njom izvrsna i konačno možete da kažete da ste našli pravog sagovornika – nekoga ko vas razume i koga možete da zamislite kraj sebe na duži rok. Ako ste u emotivnoj vezi – pravi je trenutak da sa voljenom osobom načnete neke teme koje su unosile nemir u vaš odnos u proteklom periodu. Takođe, dobar je momenat da krenete zajednički da realizujete planove koji su vam važni. Komunikacija i odnos su baš kako treba. Nemojte to kvariti nekim svojim nervoznim momentima.

Zdravlje:Manji pad imuniteta, pa postoji mogućnost za prehlade i viroze. Što se stresa tiče, on je već postao sastavni deo vašeg života…

VAGA

Posao:U poslovnim partnerstvima i saradnjama, koliko god vam se to ne dopadalo, morate drugoj strani prepustiti vođstvo. Nervozni ste zbog svega što se dešava, imate utisak da saradnici rade stvari i povlače poteze koji samo donose štetu, ali će ubeđivanje samo doneti mogućnost rasprava. Vi radite ono što je do vas, a neka vreme pokaže ko je bio u pravu. Dogovori koje ste pokrenuli u prethodnom periodu sada je moguće realizovati. Konačno ste uspeli da se usaglasite i nađete zajednički jezik.

Ljubav: Ako ste slobodni, ponovo uspostavljate kontakt i pokrećete dešavanja sa osobama sa kojima je komunikacija nekako zastala i proredila se. Takođe, u vaš život se mogu vratiti neki ljudi, ne bivši emotivni partneri, već neko ko vas je ranije zainteresovao, ali ništa niste uradili po tom pitanju. Kontakti sa suprotnim polom se za sada zasnivaju ili na komunikaciji ili pak na povremenim seksualnim „igrarijama“. Da biste stigli do ljubavi i stabilnog odnosa, moraćete da sačekate… još uvek nije vreme za to. Ukoliko ste u emotivnom odnosu, najbolji savet za vas bi bio da se okrenete ličnim prioritetima i svojim obavezama, jer je teško da možete uticati na tok odnosa. Ukoliko budete pokušavali da usmerite vezu na onu stranu na koju vi želite ili da promenite nešto kod voljene osobe, verovatno ćete naići na veliki otpor. Moguće su svađe, a kod nekih parova čak i kratkotrajni prekidi odnosa.

Zdravlje: Pomračenje Sunca u polju zdravlja govori da je vreme da se neke stvari ozbiljno menjaju. Otarasite se loših navika i više se posvetite stanju svog organizma.

ŠKORPIJA

Posao: Nakupljanje nervoze i problema koje je već izvesno vreme prisutno, kao i situacije sa kojima nikako ne uspevate da izađete na kraj, mogu vas naterati da povučete neke poteze koji se na duži rok ne bi pokazali kao naročito dobri, samo bi vam doneli trenutno olakšanje. Ako želite da poslušate savet, on bi bio – pre bilo kakvih značajnijih odluka, sedite i tri puta razmislite! Budite promišljeni, zadovoljite se trenutno ovakvom situacijom kakva jeste i polako utirite put koji će tokom narednog meseca doneti prave rezultate i isplativost.

Ljubav: Ako ste slobodni, koliko god tvrdili da najbolje funkcionišete kada ste sami i da vam je „mirna glava“, suština je da vam je zaista potrebno da se desi NEŠTO, i to što pre. Pošto pravih osoba nema u vašoj blizini, okrenućete se onome što vam je dostupno i „pri ruci“, a to su uglavnom neobavezni kontakti koji idu preko segmenta prijatelja, izlazaka, društvenih mreža. Možete pokrenuti jednu dosta strasnu i izazovnu priču i to u drugom delu sedmice, najverovatnije za vikend. U vašim emotivnim relacijama – ponavljanje situacija koje su vam i ranije donosile stres i nervozu. Odnos na dnevnoj bazi je prilično napet i trebalo bi se čuvati u ovom periodu nekih nepromišljenih i impulsivnih poteza koji bi itekako naškodili vašoj vezi.

Zdravlje: Fizički ste super, i tu nema šta da se priča. Potpuno je drugačija situacija sa vašom psihom, koja je itekako opterećena. Pokušajte da se rasteretite kroz rekreaciju, šetnju, što duži boravak na svežem vazduhu.

STRELAC

Posao: Neki vaši planovi, kojima ste posvetili dosta pažnje u proteklom periodu, od ove nedelje kreću sa ozbiljnijom realizacijom. Delimično ste zadovoljni situacijom u poslovnom segmentu, dosta toga se odvija onako kako biste vi želeli, ali još uvek ima stvari „na čekanju“. Informacije koje su vam bile potrebne konačno dolaze do vas, završetak bitne papirologije ili pribavljanja dozvola. Pokrenite se u pravcu dogovora i ostvarivanja novih saradnji, jer ćete u ovom segmentu biti dosta uspešni.

Ljubav: Možda ste i svesni da jedna osoba koja vas jako interesuje i privlači i nije neko ko se u potpunosti uklapa u vaše kriterijume i ono što tražite od veze, ali ne možete da se oduprete sili i hemiji koja vas vuče ka njoj. Više je nego izvesno da će doći do emotivnog (ali i seksualnog) kontakta ove sedmice i možemo samo da vam poželimo da ovaj odnos potraje što duže i prevaziđe vaša očekivanja….U vašim emotivnim relacijama – uspeli ste da se sa partnerom usaglasite po nekim važnim pitanjima. Ipak, ne može a da se ne primeti da izvesno nezadovoljstvo i dalje postoji kod vas. Pomračenje Sunca koje se dešava u vašem polju doma i porodice krajem ove sedmice dovešće do konačnog kraja jednog perioda. Nadajmo se da će nakon toga sve za vas u emotivnom segmentu krenuti na bolje…

Zdravlje:Često ćete se u ovoj nedelji osećati umorno, iscrpljeno, što je najviše posledica psihičkog opterećenja kojima ste bili izloženi duže vreme.

JARAC

Posao: Dokle god ne smatrate da ste Bogom dani i da znate sve najbolje, u prevodu – dokle god ne pokušavate da presirate, mudrujete, terate druge da rade na vaš način i po vašim zahtevima – sve će biti u redu. Ukoliko se postavite baš ovako, očekujte probleme. Umesto toga, lepo sedite i razmislite – povucite neke korektne poteze, budite spremni na dogovor, čak i na to da priznate da ste pogrešili. Sada se mogu pokrenuti neki lepi dogovori i ugovoriti saradnje koje će vam mnogo značiti. Budite korektni i pametni…

Ljubav: Slobodni Jarčevi samo pričaju, pričaju, pričaju. Svi vaši kontakti se svode baš na to – i ne sporim, to je odlično….ali se prosto zapitam – imate li nameru da u neko skorije vreme nešto i uradite? Dok se vi smislite, dok odaberete pravi trenutak, dok se nakanite – proći će vam svi vozovi. S druge strane – kada osoba koja vam se dopada pokaže neku veću inicijativu, vi se odmah povlačite, spuštate loptu, odlažete. Pitam se samo imate li nameru da u OVOM životu uradite nešto po pitanju ljubavi?? U vašim emotivnim relacijama može biti bura i oluja, ukoliko vi ne budete spremni da se prilagodite i partneru, i njegovim zahtevima, bilo da su oni osnovani ili ne. Kako god okrenuli, sve zavisi od vas. Pa vi sada vidite šta ćete i kako ćete…

Zdravlje:Kod mlađih – odlično. Starija generacija neka obrati pažnju na krvni pritisak. Vama je potrebno više gvožđa u ishrani.

VODOLIJA

Posao: Ove sedmice ćete verovatno funkcionisati kao da ste u struju uključeni. Gomila obaveza je pred vama, vi trčite sa jedne na drugu, usput pokušavajući da završite još milion sitnica koje moraju biti rešene „koliko odmah“. No, pošto vi realno gledano, najbolje funkcionišete kada ste u punoj brzini i pod pritiskom, ne sumnjam da ćete sa svim ovim uspešno izaći na kraj. Nemojte samo da vam pada na pamet da onako, u besu i impulsivno, presecate neke saradničke odnose ili da se svađate sa poslovnim partnerima…

Ljubav: Za slobodne Vodolije odličan period. Doduše, odličan je ako nemate neke posebne pretenzije da sada oformite čvrst emotivni odnos i uživate u kontaktima koji vam prvenstveno donose uzbuđenje, zanimljivost u dešavanjima i strast. Za tako nešto ova je nedelja dušu dala. Jedna osoba je baš po vašem ukusu i jedva ćete čekati da se nešto i konkretnije izdešava. Ako je to potrebno, malo ćete i „pogurati“ drugu stranu u pravcu jačeg kontakta, susreta, strasti. Vodolije u emotivnim vezama imaju osećaj da se trude i da sebe ulažu u svoju ljubavnu priču, a da druga strana bespotrebno komplikuje i „zateže“. Možete biti prilično besni zbog nekih partnerovih postupaka, toliko da može doći do velike tenzije u odnosu krajem sedmice.

Zdravlje: Mlađi pripadnici znaka su pod konstantnim stresom, tako da nisam sigurna da li ovo više uopšte možemo uvrstiti u zdravstveni problem, pošto je to postalo sastavni deo vašeg života. Kod starijih Vodolija – promenljiv imunitet i mogućnost prehlada.

RIBE

Posao: Čini vam se da se sve nekako nagomilalo, skupilo u jednu tačku, da vas situacije sa svih strana pritiskaju i povremeno se osećate kao ekspres lonac koji brekće i koji je spreman da svakog trenutka eksplodira. Ne dozvolite sebi da delujete ishitreno i impulsivno, ne donosite odluke koje se na duži rok neće pokazati kao dobre, ne presecajte nešto što može funkcionisati i na dalje. Samo je potrebno više takta, više razumevanja, više razmišljanja. Ako je za utehu, ove će vam nedelje doći informacije koje će vam dati nadu i odobrovoljiti vas.

Ljubav: Ako ste slobodni, uspeli ste da pokrenete neku priču i kontakt koji vas interesuje, a koji se već neko vreme provlači kroz vaš život. Mogućnost i osnovu ste dobili, a sada vidite na koji način ćete ovo razrađivati na dalje. Ako ste voljni baš za nešto novo – nova poznanstva su sada moguća preko društvenih mreža, prijatelja ili preko poslovnog segmenta. U vašim emotivnim relacijama samo povremeno je situacija u potpunosti zadovoljavajuća. Moram priznati da uglavnom vi „zezate krizu“, jer menjate raspoloženja svaki čas i partneru je dosta teško da se uklopi sa vama. No, realno gledano – nema većih problema u odnosu. Samo pripazite na dane oko vikenda, jer ćete tada biti neuobičajeno svadljivi i naporni. Ne ugrožavajte svoje emotivne relacije.

Zdravlje:Pomračenje Sunca i mlad Mesec u vašem znaku krajem ove sedmice uvode vas u jedan stabilniji period kada je zdravlje u pitanju. Moći ćete malo da odahnete. Doduše, stariji pripadnici znaka bi trebali da budu na oprezu, pošto se neke tegobe sada mogu pogoršati.

(mogujatosama.rs)