Astrologija

Nedeljni horoskop za period od 6. do 13. avgusta 2017.

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

 

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Posao – Polako uspostavljate kontrolu i stičete samostalnost u odlučivanju i planovima. Bez obzira na to što znate pravac, nemojte da preskačete bitne sitnice i donosite brzoplete odluke. Očekuju vas nepredvidivi događaji i oprez je neophodan.

 

Ljubav – Polje partnerstva obeleženo je Jupiterom, ali kvadrat sa Venerom donosi zbrkana osećanja i puno naboja u emotivnom odnosu. Slobodne očekuje mnogo izazova u naredom periodu, dok zauzeti imaju samo jedan – da održe vezu stabilnom.

Zdravlje – Bolovi u nogama su posledica fizičkih aktivnosti i neadekvatne obuće. Ipak, razmislite o ovom problemu da ne postane ozbiljniji.

 

BIK (21. 4 – 21. 5)

Posao – Vaš vladar Venera se nalazi u Raku, u kvadratu sa Jupiterom, pa sve situacije vezane za posao čini napetim i komplikovanim. Potrudite se da strpljenjem prevladate kritične momente jer bi vas ulazak u sukob skupo koštao. Nije trenutak da ugovarate važne stvari vezane za karijeru.

Ljubav – Partner je napet i ne vidi dalje „od nosa“, ali ima izraženu individualnost. Ovaj aspekt će obeležiti vaš odnos narednih meseci pa probajte da se priviknete na ovakvo ponašanje partnera koje se negativno održava na vezu.

Zdravlje – Skloni ste prehladama i virusnim infekcijama. Preduzmite mere zaštite, uzimajte više vitamina kako bi posledice bile manje.

 

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Posao – Merkur, vaš vladar, povoljno je smešten u Devicu, ali priprema se da uskoro krene retrogradno. U toj fazi sve planove usporava i čini ih konfuznim, a sve dogovore slabim u smislu realizacije. I vi ćete pod tim uticajem biti neodlučni i skloni dilemama, čak i za najmanje sitnice.

Ljubav – Venera je izašla iz vašeg znaka, pa je emotivni život postao mirniji. Veza može ući u rutinu, zato koliko god da ste umorni i želite promene, nije vreme da vučete važne poteze jer se suštinski ništa i ne bi promenilo, već bi sve ostalo isto.

Zdravlje – Imate probleme sa nesanicom, a to je posledica iscrpljenosti i sklonosti maštanju. Odmor bi vam prijao.

 

RAK (22. 6 – 22. 7)

Posao – Venera u vašem prvom polju donosi potrebu za uživanjem u životu i ne radi vam se. Ali, Mars u drugom polju vas tera u susret događaja, koji Vam mogu rešiti finasijsku situaciju, ali koji mogu i da vas uvedu i u začaran krug pozajmljivanja novca, što nikako ne bi bilo dobro za vas. Vodite računa o tome.

Ljubav – Planeta ljubavi u prvom polju pravi kvadrat sa Jupiterom, a to se na vas održava u vidu napetosti koju osećate. Imate velika i često nerealna očekivanja od drugih, što zna da napravi problem u odnosu sa partnerom.

Zdravlje – Iako volite leto jer ga obeležava i vaš rođendan, depresivniji ste nego inače. Zato možete imati probleme sa spavanjem.

 

LAV (23. 7 – 22. 8)

Posao – Sunce trenutno prolazi vašim znakom, ali povezano je sa Marsom i zbog toga se osećate rastrzano. Imate mnogo želja, koje uglavnom nisu u saglasnosti, planove koje ne možete da realizujete ili se kose jedan sa drugim. Ova situacija će potrajati i morate da redukujete želje i planove samo na one realne.

Ljubav – Emocije su uzburkane, a Venera u dvanestom polju ukazuje na to da vas čekaju brojne šanse iz senke. Ovaj aspekt podstiče i tajne avanture, pa budite oprezni i razumni ako ste zauzeti. S druge strane, slobodni Lavovi mogu da se posvete avanturama bez straha.

Zdravlje – Problemi sa krvnim pritiskom vezani su za slabiji rad bubrega. Višak tečnosti u organizmu se kod vas manifestuje na taj način.

 

 

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Posao – Merkur vam je u prvom polju, što je odlično za karijeru, ali kako dani odmiču sve više vas usporava jer se sprema na retrogradni hod. Tada dolazi do loših situacija, pa stoga svedite ativnosti na poslu na rutinske i ne pokušavajte da „ispravljate krive Drine“ narednih nedelja.

Ljubav – Mars u vašem dvanaestom polju, ljubavne odnose svodi na jednostavne kontakte, koji se uspostavljaju na kratke staze. I planeta Jupiter u vašem drugom, ukazuje na to da vam je trenutno sve važnije od emotivnog stanja. Da li je to dobro ili loše pokazaće vreme.

Zdravlje – Mogući su bubrežni problemi, bilo da je infekcija ili nešto ozbiljnije. Posledice se mogu manifestovati i na koži.

 

 

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Posao – Venera u vašem polju karijere i Jupiter u vašem znaku nalaze se u oštrom i zahtevnom aspektu i najavljuju burna dešavanja na poslu. Remetičaki faktor je i Merkur u dvanaestom polju, naročito kada krene retrogradnim hodom. Imaćete probleme u komunikaciji sa kolegama.

Ljubav – Vladar sedmog polja Mars, oslobađa se dominacije Sunca, a to će se najviše manifestovati na ponašanje vašeg partnera, u smislu da će da traži više slobode ili da uradi nešto što mu ne priliči ili ne liči na njega. Problem je što ni partner ne zna šta hoće.

Zdravlje – Zdravstvena situacija nije zadovoljavajuća. Plašite se da ne upadnete u depresiju zbog svih problema.

 

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Posao – Mars i Sunce se nalaze u vašem polju karijere, a aspekti ukazuju na to da uspešno uspevate da savladavate probleme. Očekujte neku vrstu napretka u karijeri, koja ne mora biti izražena samo kroz funkciju.

Ljubav – Vladar polja partnerstva Venera, nalazi se u raku, u devetom polju, a to vas navodi na osobe koje su fizički udaljene od vas, možda u drugoj zemlji ili gradu. Ukoliko negde putujete, a slobodni ste, očekujte interesantne susrete. Ipak, pošto je planeta ljubavi Venera u napetom aspektu sa Jupiterom, čuvajte se nepredviđenih situacija i stvari koje ne razumete ili ne želite.

Zdravlje – Psihički problemi su posledica iscrpljenosti i negativnih zbivanja koja već duže traju.

 

 

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Posao – Saturn se već dugo nalazi u vašem prvom polju, a kada je u retrogradnom hodu dodatno usporava sva dešavanja. Pritom vaš vladar Jupiter u kvadratu sa Venerom otežava i naizgled lake situacije, a uz sve to se u vašem polju karijere Merkur sprema da napravi okret i krene nazad. Ukoliko je moguće, najbolje je da sada odete na odmor ili na bolovanje i izbegnete neprijatnosti na poslu.

Ljubav – I u ljubavi je slična situacija kao na poslu, sve se usporava i komplikuje, ali se pojavljuje neko iz prošlosti ili neko nov sa vrlo komplikovanom životnom pričom. Ta osoba vam je interesantna, ali pazite u šta se upuštate.

Zdravlje – Sami sebi ste najveći neprijatelj, a bolest je posledica stresa.

 

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Posao – Možete dobiti iznenadnu poslovnu ponudu, koja može da promeni mnogo toga u dosadašnjem radu i da se odrazi na vašu karijeru. S druge strane, Mars i Sunce se trenutno nalaze u vašem polju troškova i gubitaka, zato budite vrlo oprezni i pametno raspodelite novac.

Ljubav – Mesec, vladar vašeg polja partnerstva, trenutno je u vašem znaku, što ukazuje na potrebu za razmenom nežnosti. Planeta ljubavi Venera je u sedmom polju i očekujte konkretna dešavanja na emotivnom planu. Slobodni biraju između dve osobe koje su samo naizgled slične.

Zdravlje – Zdravstvena situacija je dobra. Na momente ste neraspoloženi i depresivni, ali to je prolaznog karaktera.

 

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Posao – Mars koji upravlja vašim poljem posla, izlazi iz dominacije Sunca i imaćete jasnu sliku o pravcu koji treba da sledite ili ćete početi samostalno da delate. Ostale planete vam sada nisu naklonjene, pa svoje poslovne ideje samo usavršavajte. Neka vam budu dopunska varijanta uz posao koji već radite, a za nekoliko meseci mogu postati stalni izvor prihoda.

Ljubav – Mars i Sunce u vašem sedmom polju ukazuju na napete odnose sa partnerom, do ivice pucanja, pa i raskid. Slobodni će upoznati nepredvidivu oobu, izraženog individualistu sa kojim će se teško dogovoriti o bilo čemu.

Zdravlje – Stomačni problemi su rezultat preterivanja sa jelom. Slatkiše izbacite ako želite da sačuvate zdravlje.

 

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Posao – Jupiter ukazuje na povoljna dešavanja na poslu, ali pod uslovom da minimalno ulažete. Igranje velikim novcem ostavite za drugi put. Promene sada nisu poželjne za vas i sve planove ostavite za povoljnije vreme.

Ljubav – Merkur u vašem partnerskom, sedmom polju, znak je nedovršene ljubavne priče iz prošlosti. Nastojte da uključite zdrav razum i osvežite sećanje na probleme koje ste tada imali, kako se ne bi opet ponovili u istoj meri.

Zdravlje – Zdravstvena situacija je dobra, pojedini pripadnici znaka mogu imati hronične probleme.

(novosti)