Ljubav & Seks

Odgovor na večito pitanje: Evo zašto žene padaju na zauzete muškarce!

Nije tajna da slobodne žene biraju oženjene muškarce. Ključ je u iks faktoru, ono nešto što ovi muškarci poseduju. Stručnjaci su istražujući ovu oblast shvatili da je reč o sledećim stvarima.

Spremni su za ozbiljnu vezu

Slobodnim ženama koje su u potrazi za ozbiljnom vezom, a naišle su samo na hrpu neozbiljnih frajera za jednu noć, oženjeni muškarci čine se privlačnijima upravo zbog činjenice da su se bili spremni da se vežu za jednu ženu do kraja života.

Prihvataju odgovornost

Iako brak ne podrazumeva nužno i odgovornost, statistika je na strani muškaraca koji su izrekli “sudbonosno da”. Brojna istraživanja potvrdila su da je većina oženjenih muškaraca zaposlena i jako odgovorna kada je u pitanju porodica. Iako to nije uvek slučaj, ova osobina ženama je jako pozitivna i privlačna.

Ne boje se da pokažu osećanja

Nije lako pronaći muškarca koji će biti toliko iskren i otvoren i kojem neće biti problem da pokaže svoja prava osećanja. No, žene često imaju utisak da ljudi u braku jedno pred drugim ne skrivaju ništa, pa ni svoje emocije, pa ih oženjeni muškarci posebno privlače.

(index.hr)