ŽIVOT

Odlazak na odmor sa stilom: 3 stvari bez kojih ne smete krenuti na put!

Drage dame, znamo da jedva čekate more. I znamo da ste se istrošili na sve letnje krpice i kremice za sunčanje. Zato smo vam spremili neverovatnu akciju, 3 kofera po ceni 1 i to u omiljenoj ženskoj roze boji – pogledajte OVDE !

Dosta je bilo pakovanja po raznim torbama i kesama, jer jednostavno morate sve da ponesete. Pošto nekad putujete same, onda je nosanje svih tih kesa jako mučno i preteško za vas.

Sada spakujte sve što želite, elegantno i organizovano u kofer odgovarajuće veličine i to u roze boji. Idite na put u velikom stilu i izaberite neki od 3 kofera,mali, srednji ili veliki u koji će vam stvari biti lepo složene i ostati ispeglane.

Koferi su veoma čvrsti, lagani za nošenje tj.kotrljanje. Na sebi imaju 4 točkića, koji se okreću u svim pravcima, dve ručke jednu koja se izvlači za lakše guranje kofera i jednu sa strane za horizontalni položaj kofera. Takođe ima i šifru, pa su vaše stvari bezbedne od krađe a i tumbanja u prevozu.

Dimenzije kofera:

Mali kofer: visina 55cm, širina 38cm, dubina 22 cm

Srednji kofer: visina 65 cm, širina 40cm, dubina 25 cm

Veliki kofer: visina 75cm, širina 50cm, dubina 30 cm

Danas ova 3 roze kofera po ceni 1 možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni od 9.700 rsd online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Požurite, jer ostalo ih je jako malo!!!

Budite brze i želimo vam lep odmor.

(cosmopolitan.rs)