Ljubav & Seks

Omiljena serija vam zapravo uništava seksualni život, evo zbog čega!

Seksualni životi parova su u sve lošijem stanju, kako pokazuju studije… I po svemu sudeći, sami su krivi za to…

Navodno moderni način života dosta utiče na sve ređe seksualne odnose parova. Mobilni telefon, serije, filmovi, igrice i druge zanimancije podrazumevaju da im nikada nije dosadno i oduzimaju vreme i pažnju.

Popularne serije poput „Igre prestola“ su toliko zarazne da umesto da idu u krever u 22:30, parovi ostaju budni do kasnih jutarnjih sati da „odgledaju samo još jednu epizodu“.

Međutim, uz samo malo truda i volje možete lako da se odvojite od kauča i da se vratite u spavaću sobu sa partnerom.

Vodite ljubav negde gde to inače ne radite

Serije i filmovi su tako privlačni jer pružaju neizvesnost, raznovrsnost i uzbuđenje. Nikada ne znamo šta će se dogoditi sledeće. Za većinu parova seks postaje rutina, nešto što rade na isti način na istom mestu i u isto vreme. Nešto novo i uzbudljivo poput seksa na nekom novom mestu u neočekivano vreme može vam pomoći da se odvojite od televizora.

Ljubite se najmanje dva minuta dnevno

Parovi se obično ljube sve manje i manje što su duže zajedno. To je velika greška! Istraživanje je pokazalo da su parovi koji su zamenili uobičajene kratke poljupce pri susretu i rastajanju zamenili sa nekoliko „pravih“ poljubaca koji su trajali najmanje 30 sekundi dnevno primetili veliko poboljšanje.

Prestanite da ocenjujete sebe tokom seksa

Još jedna loša strana društvenih mreža i selfija je konstantna samokritičnost. Zbog toga ljudi često zamišljaju kako izgledaju tokom seksa i sami sebe ocenjuju, umesto da se samo izgube u trenutku.

Oslobodite se prevelikih očekivanja tokom seksa

Zabavite se sa partnerom i ne opterećujte se time da morate da izgledate savršeno. Sve elektronske uređaje ostavite po strani i ugasite, jer će nova poruka, poziv ili obaveštenje sigurno pokvariti raspoloženje.

(Žena Blic)