Astrologija

One opijaju izgledom i energijom: 3 horoskopska znaka koja su muškarcima neodoljiva

Sigurno ste se nekad zapitali da li vaš seksepil ima bilo kakve veze i sa vašim horoskopskim znakom.

Astrolozi tvrde da znak i mesec u kome smo rođeni je i te kako povezan sa našom privlačnošću i celokupnim utiskom koji šaljemo suprotnom polu. Iako ima brojnih faktora od fizičkom izgleda do osobina, 3 znaka izdvajaju se kao posebna i neodoljiva pa eto prilike da proverite da li se nalazite među ovim srećnicama.

Lav
Puna samopouzdanja, strasti i tačno zna šta želi, ali i način kako da do toga dođe! Upravo zbog toga muškarci ne mofu da odole jednom Lavici i uvek će ostati u centru pažnje jačeg pola. Ali imaju jednu manu – spadaju i među najnevjernije znakove.

Škorpija
Ako za nekim znakom muškarci bukvalno lude, to je za strastvenim Škorpijama koje zrače seksualnom energijom i opijaju sve oko sebe. Ako nekoga žele da zavedu, to će s lakoćom uspeti – niko i ništa ih ne može sprečiti u tom naumu!

Strelac
Fenomenalan smisao za humor slatkih Strelčica deluje na muškarce privlačnije nego što su mislile. One će se najpre uvući muškarca u prijateljsku zonu, a zatim pod kožu zbog čega jači pol nikada neće moći da ih zaboravi.

(cosmopolitan)