Astrologija

Osobe u ovim znacima misle da se svet vrti oko njih

A ovi horoskopski znaci imaju toliko samopouzdanja da misle da se svet okreće samo oko njih i da su baš uvek i oko svega jedini u pravu.

Jarac

Jarčevi se ne moraju nikome dokazivati jer oni jednostavno znaju da su savršeni. No to je često daleko od istine. A zbog svog samopouzdanja, nisu baš popularni u društvu jer se nikome ne da trpeti nekoga ko priča samo o sebi i očekuje da svima oko njih glavna preokupacija budu samo oni.

Devica

Iako često ne deluju samouvereno jer su povučene, Device uglavnom misle da su bolje od ostalih. A ako im se usudite protivrečiti oko nečega, ove vrhunske svađalice neće vam dati mira dok ne priznate poraz jer su uverene da su baš uvek i oko svega u pravu, kao i da su njihovi stavovi i mišljenje jedini ispravni.

Lav

Lavovi žele da im se svi dive i obožavaju ih te su potpuno uvereni da imaju pravo očekivati to od svojih bližnjih. Imaju toliko visoko mišljenje o sebi da pretpostavljaju da im svi oko njih zavide na svemu, čak i ljudi koje su tek upoznali. Pritom su i velika zlopamtila i onima koji im se usude dati do znanja da se svet ne vrti oko njih zameraju zauvek.

Ovan

Ovnovi ne pristaju ni na kakve kompromise i misle da imaju pravo dobiti što god požele te očekuju od drugih da to takođe prihvate kao činjenicu. Tuđe mišljenje ih apsolutno ne zanima jer oni sami sve znaju najbolje, zbog čega važe i za najsamopouzdaniji znak horoskopa.

Blizanac

Nema većih snobova od Blizanaca i samopouzdanje je jednostavno nešto što se uklapa u njihov stil života. A iako smatraju da imaju pravo na bolji život od ostalih, to obično ne uspevaju ostvariti jer su večito nezadovoljni sa svim.

Strelac

Kao još jedni veliki horoskopski snobovi, Strelci ne tolerišu nikoga ko se ne slaže s njihovim stavovima i mišljenjem. Slobodnog su duha i smatraju da smeju raditi što god požele jer su uvek u pravu, čak i ako tako štete nekom drugom.

(index.hr)