Moda

Osvojili Instagram: 5 novih džins trendova koje ćete obožavati

Iako su najsigurniji izbor za ovu jesen vintage farmerice ravnog kroja i sa visokim strukom, nova sezona donosi nam i neke malo neobičnije modele u kojima ćete pokazati da pratite trendove. Neki od njih se takođe vraćaju iz prošlosti, a neki su sasvim novi. Saznajte o kakvim je modelima reč:

Sa prorezom

Farmerice sa prorezima sa bočnih strana nogavica koji obično sežu do polovine lista, ili pak imaju dugmiće koji se mogu otkopčati, odličan su način da malo pokažete noge i preko jeseni. Prorezi na nogavicama najbolje izgledaju na zvoncarama.

Podvrnute

Da biste ispratile ovaj trend, ne trebate potrošiti ni dinara jer je dovoljno da podvrnete nogavice na farmericama koje već imate u ormaru. Najbolji izbor su modeli ravnog kroja.

Sive

Isprani sivi džins koji se nosio 90-ih godina prošlog veka ponovo je „in“, a najveća prednost takvih farmerica je što izgledaju sve bolje što su starije.

„Paperbag“ struk

Takozvane „paperbag“ pantalone sa visokim i širokim strukom koji je stegnut kajišom bile su hit ovog leta, a sada se trend seli na farmerice.

Cargo farmerice

Osim cargo pantalona, u modi su i cargo farmerice koje takođe krase mnogobrojni džepovi što ih čini jednim od najpraktičnijih trendova sezone.

(index.hr)