Ljubav & Seks

Otkrili smo odgovor na pitanje koje muči sve SINGL devojke: Gde pronaći normalnog muškarca?

Ovaj tekst posvećen je svim onim ženama koje tek ulaze u ljubavne avanture, kao i onima koje se posle razočarenja s punim pravom pitaju:

Gde, zaboga, da nađem nekoga ko je normalan?!

Da krenemo od početka…

Radno mesto. Čini se da već poznaješ sve kolege. Neki su oženjeni, neki deluju kao da nikada neće stići da se ožene, a nekima veza od karijere ne pada na pamet. Ionako ne bi bilo normalno da započinješ išta sa kolegom, to provereno donosi neprilike. Vraćaš se dnevnim zadacima no, gle čuda!

Ko je ovaj frajer koji dolazi na novo radno mesto? U pauzi ga odmeravaš međutim, shvataš da niko ko se bavi vašim poslom nema vremena za ozbiljnu vezu i ne može biti normalan. Isti princip važi i ako si na fakultetu. Niko se ne izdvaja jer niko nije normalan. A kako to znaš? Pa, tako što je opšte poznato da nema normalnih muškaraca…

Zaključak broj 1: Normalnog muškarca ne možemo pronaći na radnom mestu/fakultetu.

Ok. Idemo dalje…

Vikendom ulažeš u svoje „najbolje svetlo“. Trpe tvoja stopala u vrtoglavim potpeticama, trpi tvoje lice, kosa pati od prečestog feniranja a ti dolaziš kući u sitne sate uz sećanje na muškarca koji ti je urlao u uho, umalo prosuo piće po haljini i nestao kako je i došao – u nikotinskom dimu.

Zaključuješ da normalan muškarac sebi ne može da priušti da pijanči do sitnih sati. On vodi zdrav život.

U slučaju da ti prilaze u restoranu ili u kafiću dok sa drugaricom jadikuješ baš na ovu temu, jasno je da ćeš odbiti išta više od formalnog upoznavanja, jer taj muškarac da je normalan znao bi da ti jednostavno ne možeš da sretneš nekoga za šankom ili tokom jela. To naprosto nije romantično! Stvar je jasna…

Zaključak broj 2: Normalnog muškarca ne možemo pronaći u noćnom klubu/baru/restoranu.

Sada već pomalo očajavaš iako te drugarice uveravaju da imaju nekoga za tebe. Teška srca pristaješ da se upoznaš sa par muškaraca „po preporuci”.

Jedan pokazuje bicepse i sugeriše ti da se više pozabaviš telom – kakav bezobraznik!

Drugi je umetnička duša – nije u dodiru sa realnošću.

Treći je čitave večeri govorio o kozmetičkim proizvodima koje koristi. Nije normalno da ih poznaje bolje od tebe!

Uostalom, koji normalan muškarac bi sebi dozvolio da devojku upoznaje kroz provodadžisanje?!

Zaključak broj 3: Preko prijatelja možemo završiti svašta, ali ne možemo naći normalnog muškarca.

Konačno odlaziš na zasluženi odmor. More, sunce, plaža, a možda i skijanje, zimski sportovi…Provodiš nekoliko večeri u prijatnom muškom društvu. Ipak, sve se završava na pogledima i nekoliko pića, jer takvi muškarci hoće samo zabavu na godišnjem odmoru, a i ti si došla da se odmoriš, ne da tražiš dečka. To bi bilo jadno…

Sada si stvar prepustila sudbini. Kome drugom?

Uostalom, ti tražiš tako malo, tebi srodna duša uopšte i ne treba. Ono što ti je potrebno je samo NORMALAN MUŠKARAC!

Taman kada si digla ruke, u samoposluzi ugledaš NJEGA! Nekoliko puta ste razmenili poglede između rafova sa zdravom hranom koju on konzumira, i policama sa čokoladama kojima ti pribegavaš.

Red na kasi se odužio što ti daje više vremena da ga odmeriš. Konačno ti se osmehuje uz neobavezan razgovor…Tog trenutka shvataš da niko normalan ne bi tako brzo tražio broj telefona ženi sa kojom je razmenio tek par pogleda. Sramota! Šta on misli ko si ti, pa da može da te pokupi na kasi?! Ostaješ uljudna i odbijaš.

Zaključak broj 4: Normalnog muškarca ne možeš sresti ni u samoposluzi, ni u bilo kojoj drugoj prodavnici, jer da je normalan, ne bi se upoznavao sa nepoznatim ženama na taj način, sve da ga je i sama Sudbina poslala!

Stvar sada postaje beznadežna.

Sve češće koristiš društvene mreže. U moru poznatih i nepoznatih lica izdvajaš jedno. Razmenjujete fotografije, uživaš u dopisivanju. Sve intenzivnije razmišljaš da bi njegov profil mogao biti lažan! Šta ako je u pitanju psihopata?! U krajnjoj liniji, koji to normalan muškarac ima vremena za dopisivanje? Da je normalan već bi odavno imao devojku.

Da je normalan, ne bi sedeo na društvenim mrežama već bi radio nešto korisno!

Zaključak broj 5:

– Normalan muškarac je onaj koji ima posao, ali nije njime zaokupljen.

– Ima slobodnog vremena, ali ga nema jer radi nešto korisno.

– Društven i zabavan, ali ne izlazi

– Vodi računa o svom telu, ali o tome ne zna više od tebe

– Poznaje društvene mreže ali ih ne koristi

– Spontan ali vidovit

– Želi ozbiljnu vezu ali devojku nikada ne bi muvao u baru, restoranu, noćnom klubu, na letovanju, zimovanju, u samoposluzi, kancelariji, na fakultetu, ulici ili ne daj bože preko prijatelja!

Jer, toliko je drugih mesta na kojima je idealno sresti idealnog muškarca!

Pre nego što pomisliš da oko tebe nema normalnih zapitaj se…

Da li si TI „normalna“?

Najveće ljubavne patnje dolaze iz nerealnih očekivanja. Dok čekaš scenografiju, kostim i muziku za svoju bajku, neko već živi pored tvog princa. Probudi se – nemaš sto godina za san!

(cosmopolitan.rs)