Astrologija

Ovi znaci otkrivaju da li si ti prava žena za svog supruga: Bez greške!

Ovan

Slab je na jake i nezavisne žene. Voli kada otvoreno govore što misle i mogu savladati bilo koji izazov. Uspeh i sposobnost najveći su afrodizijak za muškarca Ovna.

Bik

Zabavna i ženstvena žena koja zna kako pružiti podršku zapet će za oko muškarcu Biku. Ako ga uspe malo prodrmati i pokrenuti, a pri tom ostati i izuzetno ženstvena, zaljubiće se preko ušiju.

Blizanci

Inteligentna, kreativna i zabavna žena privući će pažnju nemirnog Blizanca. Njega je bitno neprestano fascinirati i iznenađivati, a ona koja to uspe osvojiće njegovo srce.

Rak

Ovog muškarca osvojiće žena koja je njemu u potpunosti posvećena. Ona takođe mora biti pomalo od svega – i ranjiva i strastvena, a ako se on uz nju oseća kao muškarac koji pomaže i štiti je, to će biti to za njega.

Foto: ThinkstockFoto: Thinkstock

Lav

Njega privlače samouverene žene koje vole da izlaze i pomalo se hvale svojim izgledom. Ona je vrlo sigurna u sebe i dobro pazi da se uvek predstavi u najboljem svetlu. Ali ona nije samo lepa, ona je i pametna, zabavna i uspešna.

Devica

Muškarci Device past će na devojku iz komšiluka. Ona je lepa i inteligentna, ali ne voli da se ističe. Nežna je, logična i tolerantna prema njegovim ispadima. Ona ne sme biti preterano emotivna niti pokazivati previše oduševljenja jer ovom muškarcu to nikako ne odgovara.

Vaga

On traži savršenu ženu, svoj poklopac. Kada nađu onu pravu, učiniće sve da ta veza uspe. Obično im se sviđaju žene koje dobro izgledaju, zabavne su, predane, inteligentne, samouverene i dobar su psiholog.

Škorpija

Škorpija želi, traži i ima najbolje, a ako je izabrao vas znači da ste i vi najbolji mogući. Žena na koju će Škorpija pasti biće pametna, seksi, avanturista, strastvena, nezavisna i atletski građena.

Foto: ThinkstockFoto: Thinkstock

Strelac

Žena u koju će se ovaj muškarac zaljubiti mora na njega delovati stimulirajuće, energetično i mora ga oduševljavati. Ona će ga terati da razmišlja više i na nove izazove, a on nju smatra predivnom i provokativnom.

Jarac

Njemu treba dugo da se zaista zaljubi zato mu odgovara samouverena žena koja zna što hoće, ali koja nije nametljiva. Mora biti i seksi, ali u granicama dobrog ukusa, imati vlastiti život – karijeru, hobije, interese i snove.

Vodolija

Ona mora imati nešto posebno ali ujedno i pokazati da je ranjiva. Ovoj ženi nije bitno što drugi misle o njoj. Ona će napraviti ono što ona hoće i to je upravo ono zbog čega Vodolija „pada“ na nju.

Ribe

Ovaj muškarac voli ljubav i voli biti voljen, pa i žena koja će njega osvojiti mora imati veliko srce, biti nežna, velikodušna i otvorenog uma. Takođe mora biti nežna i prema ljudima i prema životinjama. On je obično i ljubitelj umetnosti pa mu je i to bitno kod svoje partnerke.

(Stil, foto: shutterstock)