Ljubav & Seks

OVIH 10 stvari će vam svaki momak prećutati!

Kao i sve u životu, i veze zahtevaju određena odricanja, ali ipak zauzvrat nude mnogo više. Iskrenost je jedna od stvari kojih se nipošto ne biste smeli odricati, no postoje određene teme i situacije o kojima muškarci najčešće lažu svojim partnerkama, koliko god ih voleli.

1. Mišljenje o vašem izgledu

Ovo je vrlo osetljiva tema, posebno u današnje vreme kad se na društvenim mrežama stvaraju sve rigorozniji standardi lepote. Muškarci su itekako svesni toga, no sigurno vam neće reći da je neka lepotica s Instagrama lepša od vas. Ako primete da ste se možda ugojile, takođe vam vrlo verovatno neće prigovoriti jer znaju da ćete se uvrediti.

2. Porodični problemi

Ova se tačka u principu odnosi na malo svežije veze. Muškarci se mnogo teže otvaraju od žena i često im ponos ne dopušta da se postave u ranjivu poziciju.

3. Problem sa samopouzdanjem

Muškarci, baš kao i žene, imaju svoje slabosti i nesigurnosti. Iako će žene o tome uglavnom otvoreno pričati, muškarci će to zadržati za sebe.

4. Prevare i raskid sa bivšom

Upravo zbog spomenutog muškog ponosa, on vam vrlo verovatno neće reći da ga je bivša devojka prevarila ili da je ona raskinula sa njim.

5. Simpatije prema vašim prijateljicama 

Možda će mu se svideti izgled ili karakter neke od vaših prijateljica, no on će iz očitih razloga to uglavnom zadržati za sebe.

6. Seksualni fetiši

Ovo se takođe odnosi na novopečene veze jer ako stekne poverenje u vas, sigurno će vam ih kad-tad otkriti.

7. Mišljenje njegovih prijatelja o vama 

Ako se ne svidite nekom njegovom prijatelju ili članu porodice, to će vam sigurno prećutati jer ni zbog vas ni zbog te osobe ne želi stvoriti neugodnu situaciju.

8. Lozinke

Ovo ćemo uglavnom svi prećutati jer nam je određena doza privatnosti ipak svima potrebna.

9. Traume iz detinjstva

Ako je u detinjstvu doživeo nešto bolno ili uznemirujuće, hteće to na bilo koji način potisnuti i zadržati za sebe. Ako doznate za nešto što mu se dogodilo ili na nešto sumnjate, nemojte insistirati na otvaranju bolnih rana.

10. Prijateljica 

Veliki broj ljudi smatra da muško-žensko prijateljstvo ne postoji. Baš zato, kako ne bi izazvao ljubomoru, postoji mogućnost da će vam prećutati postojanje neke dobre prijateljice ili kolegice s kojom voli popiti pivo nakon posla.

(index.hr)