CELEBRITY

Prazno mesto u crkvi za princezu Dajanu: Svet bruji o ovom detalju! (FOTO)

U kapeli Svetog Đorđa u kojoj su se princ Hari (33) i bivša glumica Megan Markl (36) juče venčali jedan detalj svima je zapao za oko. Prazno mesto u prvom redu na ceremoniji izazvalo je lavinu komentara, a neki portali objavili su da je ostavljeno kao znak počasti pokojnoj princezi Dajani.

Nakon što je Megan došla do Harija koji ju je čekao pred oltarom, kamere su snimile princa Čarlsa, Kamilu i Kejt Midlton kako ih gledaju, a uz sedište princa Vilijama, koje se nalazilo ispred kraljice, našlo se prazno mesto, piše Mirror.

“Ne mogu da verujem koliko je lep ovaj gest. Princezu Dajanu sam obožavala. Ovo me zaista rasplakalo”, samo su neki od komentara vernih obožavalaca koji su bili uvereni da je prazno mesto ostavljeno u čast Lejdi Di.

Međutim, reporterka Daily Mail-a, Rebeca Ingliš na svom Tviter profilu objasnila je pratiocima zbog čega je jedno mesto bilo slobodno

“Videla sam da neki portali objavljuju da je mesto pored princa Vilijama ostavljeno prazno u čast pokojne Lejdi Di. Informacija nije tačna. Mesto ispred kraljice uvek mora da bude prazno”, napisala je Rebeka na društvenoj mreži.

(24sata.hr)