Ljubav & Seks

Put do muškog srca preko Fejsbuka: Lajkuj mu ovo da potpuno odlepi za tobom!

Napravi prvi korak preko Fejsbuka i stavi mu do znanja da ti je simpatičan!

Svaka devojka je makar jednom upala u zamku da svojoj simpatiji lajkuje i komentariše sve i svašta na Fejsu, ne bi li mu privukla pažnju. Potpuno pogrešno! Druga krajnost je da ga samo uhodiš po društvenim mrežama, a da od stida ne ostavljaš nikakvu poruku niti lajk…

Ni jedno ni drugo te neće odvesti daleko, ali zato će ti ovi trikovi osigurati put do njegovog srca…

Sliku kućnog ljubimca

Umesto na njegovu profilnu, lajk mu lupi ispod fotografije kućnog ljubimca. U svakom od nas čuči mali narcis, ali balavljenje nad fotografijom njegovih perfektnih trbušnjaka je totalni ćorsokak. On će uživati u pažnji, ali nijednog frajera istinski ne zanimaju ribe koje za njim otvoreno uzdišu. S druge strane, ljubimac je njegova slaba tačka i to može biti tvoja karta za ljubav.

Omiljeni film, knjigu ili muziku koju je okačio

Nema bržeg načina da doprete do nekog nego preko zajedničkih interesovanja. Naravno da ne treba da mu lajkuješ svaku objavu koju izbaci. Pažljivo biraj i odluči se za onu za koju proceniš da mu najviše znači. Podrazumeva se da to ne treba da bude nešto potpuno daleko od tvog srca, pošto na licemerju ne može da se gradi ništa vredno.

Ne lajkuj mu slike, već statuse

Jasno ti je da svako voli da se oseti pametnim. Takođe, u ljudskoj prirodi je da istomišljenike cenimo i smatramo pametnijim od onih koji se sa nama ne slažu. Osim toga, samim tim što lajkuješ njegovu reč i misao, šalješ poruku da nisi površna.

Zabavne fotke

Iako ne preporučujemo da lajkuješ slike na kojima je on lično u prvom planu, povremeni lajk na neku otkačenu ili smešnu sliku na kojoj se glupira, ili zabavlja sa društvom šalje poruku da si otvorena osoba sa smislom za humor.

Lajkove na slike njegovog lica i tela ostavi za neko drugo vreme kada budeš već u intimnijim odnosima. Takođe, ne preteruj. Lajk dva jednom u nedelju – dve je sasvim dovoljno da ne zaboravi na tebe. Ako odigraš pametno, verovatno će ti ubrzo i sam uzvratiti.

(Cosmopolitan)