Ljubav & Seks

Sanjali ste perverzan seks? Evo šta to zapravo znači

Nema osobe koja nije sklona seksualnim maštarijama, a italijanski psiholozi su zaključili da se sve fantazije na temu seksa svode na četiri grupe: dominaciju, voajerizam, potčinjenost ili egzibicionizam. O čemu vi maštate? 

Dominacija – ako maštate da tokom seksa dominirate nad partnerom, podsvesno imate želju da i u životu držite „sve konce u svojim rukama“. Nesigurni ste i nemate dovoljno samopouzdanja, a ni dovoljno hrabrosti da se suočite sa problemima.

Voajerizam – nikada ne zamišljate sebe u seksualnim fantazijama, već druge. Uglavnom neki nespojiv i nepoznat par. Izuzetno ste nezadovoni sobom, poslom koji obavljate, životom. Podsvesno želite da izađete iz „svoje kože“ i budete neko drugi. Hitno vam je potrebna promena i to iz korena.

Potčinjenost – maštate da vodite ljubav zavezanih ruku ili očiju, nemate kontrolu nad situacijom i to vas uzbuđuje. U životu je sve obrnuto, verovatno imate vrlo uspešnu karijeru i brak (vezu), ali duboko u sebi ste još ono dete koje želi da neko brine o njemu, da ga voli i mazi.

Egzibicionizam – u mislima ste striptizeta, šetate goli plažom, vodite ljubav pred kamerama, fotoaparatima, publikom. Na javi se trudite da budete tihi, gotovo neprimetni, da ponašanjem i oblačenjem ne privlačite pažnju. Možda ste tako vaspitani, možda se plašite ljudi, ali u svakom slučaju niste zadovoljni ulogom „statiste“ koju ste sebi nametnuli.

(Srećna Žena)