Muškarci

Saveti iskusnih udvarača: Flert na prvom sastanku

Osmelili ste se i konačno pozvali devojku koja vam je „zapala za oko“. Ali sada dolazi najteži deo kada morate da je ubedite da ste baš vi „onaj pravi“.

Ako ne znate kako da započnete konverzaciju na prvom sastanku, a da pritom ne upropastite svoje šanse za uspeh, sledite savete iskusnih udvarača:

* Pričajte radije o putovanjima, nego o omiljenim filmovima jer ćete tako samo umanjiti šanse za novi „sudar“. Istraživanja pokazuju da su muškarci kojima su destinacije iz snova i pređeni kilometri bili glavna tema bili privlačniji devojkama nego oni koji na prvom sastanku vode „kinematografske“ razgovore.

* Obratite pažnju na način govora i potrudite se da dobijete povratnu informaciju. Izbegavajte da sve vreme pričate samo o sebi, dozvolite dami da i ona dođe do reči.

* Imajte na umu da lične dogodovštine i male tajne iz detinjstva stvaraju jaku vezu između dve osobe koje se tek upoznaju. Ovako brzo stvorena povezanost je mnogo snažnija od one koja se rađala s vremenom u dugim vezama. Naravno, sve mora da bude umereno, kako se razgovor ne bi pretvorio u smaranje.

* Ako sve navedeno propadne, nametnite temu o kojoj možete da raspravljate. Bez obzira na to koliko je tema teška, razgovor će sigurno biti kvalitetan, a vi ćete dobiti priliku da bolje upoznate vašu devojku iz snova.