ŽIVOT

Savršen trik: Osvežite vašu odeću tako da stara garderoba izgleda kao potpuno nova!

Kao i svaka žena opet nemate šta da obučete, a orman ne može da se zatvori. Zvuči poznato? Kartice su vam u minusu, stare zimske stvari stoje u ormanu, a stanje na računu pokazuje da nije vreme za shoping – pogledajte OVDE.

Ne brinite, postoji jedan fantastičan izum koji će vaše stare džempere, kapute i majice poput čarobnog štapića osvežiti i pretvoriti u skroz nove stvari. Super revolucionarni šišač za odeću vraća stari sjaj vašem omiljenom džemperu,  majici i kaputu. Ne trošite novac na kupovinu novih krpica, ne trebaju vam, jer će šišač za odeću potpuno promeniti njihov izgled.

On skida grumuljice koje su se stvorile od pranja i nošenja i ubacuje ih u posebnu pregradu koja se kasnije jednostavno otvori i isprazni. Štiti materijal od cepanja i tanjenja, vraća mu svežinu i oblik.

Mali je ali praktičan, možete ga poneti sa sobom i uvek izgledati uredno i sređeno.

Šišač za odeću nije samo za odeću, već i za nameštaj, prostirke i ćebe, za svaki materijal na kojem se prave grumuljice. Sada je pravo vreme da potpuno osvežite svoju garderobu i prostor.

Sve što bi trebalo da uradite je da poručite šišač online OVDE, po ceni od samo 990 rsd, a možete i okrenuti broj 011/6 888 999 i poručiti telefonom. Požurite dok AKCIJA traje!

(cosmopolitan.rs)