Ljubav & Seks

Seks u braku: Posle svadbe pustoš ili…

Život i nije bajka, mada se tome nadaju mnoge žene. Naročito očekuju da će nakon udaje da im teče samo med i mleko. Ali da nije sve čarobno, mada može biti lepo, svedoče žene koje su podelile svoja iskustva o seksu u braku.

I dalje mi je zgodan
Neprestano se sama sebi čudim što me muž i dalje privlači. Ja i nisam baš uvek za akciju, ali seks je iznenađujuće dobar. Definitivno ga nema koliko bismo želeli, ali to je zbog deteta i što smo toliko umorni. Sviđa mi se što otvoreno mogu da ga pitam da mu ja operem zube ili sredim stidne dlačice, a to ne možete sa svakim.

Seks je bolji
Imali smo baš dobar seks i pre braka, ali sada je još bolji! Mnogo bolji. Mislim da je to zato što me on toliko voli i tu je, pored mene, ne ide nigde. Otkad smo se venčali, orgazmi su mi sve češći i intenzivniji.

Znam šta voli – to mu i pružim
Pošto znam šta mu se sviđa, mogu da ga dovedem do vrhunca vrlo brzo. Možda zvuči dosadno, ali to mene čini srećnom.

Posle svadbe – pustoš
Nema seksa kao pre braka. Jednostavno, ređe vodimo ljubav. Sve što se priča, tačno je.

Posle dece, seks se više ceni
Jednom kad dobijete decu, znaćete da više cenite seks. Oni vam oduzimaju toliko vremena!

Moja želja je za njega zapovest
Nema više spontanosti, sada bukvalno moramo da zapisujemo u rokovnik kada možemo da uživamo jedno u drugom. Ipak, sad sam zadovoljnija, valjda jer mogu da mu kažem šta bih volela tačno da mi radi. Nakon svega, on je tu da ostane.

Nemam nimalo volje za seksom
Odmah nakon svadbe imali smo seks dvaput nedeljno. Ali otkad imamo dete, ja uopšte nemam volje za tim. U početku sam mislila da je tako jer sam se ugojila, ali i kad sam smršala, bilo je isto. Možda je tako jer mi treba mnogo da doživim orgazam ili zato što ne želim ništa više da imam sa spermom. Iskreno, lakše mi je da masturbiram i odem na spavanje. Da sve bude gore, mene moj suprug zaista privlači i stvarno želim da ga usrećim.

Ne slušajte druge, u braku sve pršti od seksa
I dalje smo prilično aktivni, prilično! Više nego što sam ikada čula od drugih, što je baš super!

Vidimo da se mišljenja prilično razlikuju. Zato vam jedino preostaje da se venčate, pa da proverite na svojoj koži.

(Žena blic, foto: profimedia)