Nega & Lepota

Selena Gomez otkiva: 4 tajne savršenog Instagram profila!

Selena Gomez je kraljica Instagrama: osim što ima fotku sa najviše lajkova ikad, ima i najviše pratilaca i zarađuje pola miliona dolara za sponzorisane postove. Teško je zamisliti da postoji neko kompetentniji da daje savete za korišćenje ove društvene mreše – srećom za sve nas, ona je u intervjuu za The Hollywood Reporter otkrila par tajni uz koje svaka od nas može postati kraljica Instagrama!

Ne razmišljajte previše.

Selena kaže da ne postoji “metod za njeno ludilo”, ali kaže da je dio toga što je popularna na Instagramu sigurno činjenica što ne razmišlja previše. “U trenutku kada fotkam ili snimim nešto što se dešava, pomislim ‘O, ovo bi bilo super za Instagram. Postaviću ga!’”, rekla je Selena, i dodala kako zna da to zvuči dosadno, ali kako zaista tako radi.

Kada niste sigurne – koristite emotikone.

Ako ne možete da smislite kreativan opis, ne forsirajte ga. Umesto toga, budite jednostavni sa emotikonima.

Budite raznovrsne.

Selenin Instagram daje fanovima pogled u njen svakodnevni život, i odlična je zbog različitih medija koje koristi. Ona postavlja fotke sa profesionalnih fotografisanja, ali i seflije i improvizovane video klipove – zbog ovoga joj profil nikad nije dosadan.

“Pokušavam da nađem dobar balans između postovanja veoma dobrog selfija sa odličnim osvetljenjem i postovanja fotki na kojima sam ja 100% ja.”

Korisno je imati prijatelje koji se bave fotografijom.

Pojedine Selenine fotke su savršene zato što ih je napravio fotograf koji je sa njom na turneji. Naravno, nemamo svi fotografa koji ide sa nama svuda, ali neko od tvojih prijatelja je sigurno dobar u tome, pa ih s vremena na vreme iskoristite za dobru fotku.

(Cosmopolitan)