Moda

Shoes: 15 modela sandala koje su nam POTREBNE ovog leta

Pogledajte koji su to modeli sandala koji će ovoga leta biti pravi hit!

Da, morate da platite račune, i možda ste prethodnog meseca opet preterale sa telefoniranjem… Ali nekad prosto morate da se častite nečim, i šta je bolje od para cipela? Ništa vas neće ubaciti u prolećno-letnji fazon kao novi par. Pogledajte kakve smo nove fenomenalne sandale primetili i morali da ih podelimo s vama!

# Sandale sa biserima

Odmah smo se zaljubili u neon boju koja će savršeno pristajati preplanulim nogama, a oduševljene smo i otkačenom trakom oko članka. Za potpuni wow efekat pobrinuće se biser sakriven ispod potpetice!

# Zanimljive sandale sa leptirima

2

Je li to leptir sleteo na vaše noge, ili samo imate fenomenalne sandale? Ove jarke boje i upečatljivi leptiri vrište „leto“!

# Sandale sa nitnama

3

Ne želite da preterujete sa šarenilom na svojim nogama, već biste ipak nešto „tvrđe“? Nabavite ovakve edgy sandale sa nitnama, biće veliki hit!

# Cvetne sandale

4

Sigurno ste u osnovnoj školi pisale sastave o buđenju proleća… doprinesite tom buđenju uz gomilu cveća na svojim stopalima!

# Sandale sa resicama

5

Resice su već nekoliko sezona ogroman trend, a ove će vam posebno prijati kad zaplešete!

# Elegantne sandale sa kaišima

6

Tokom letnjih večeri na kojima poželite da izgledate naročito elegantno, obavezne su jedne ovakve crne sandale na vezivanje. Jednostavne, a efektne!

# Sandale sa više boja

7

Uz ovakve jednostavne sandale u kombinaciji triju boja sve što vam treba jesu sređena stopala i – margarita!

# Plave sandale

8

Ne znamo da li nam se više dopada plavetnilo ovih sandala ili njihovo raskošno vezivanje, ali jedno je sigurno: obožavaćete ih!. Letnji am!

# Pink neon

9

Ako treba da biramo koji neon nam je omiljeni neon, to je definitivno pink! Probudite u sebi devojčicu koja se igrala s barbikama!

# Sandale sa neobičnim detaljima

10

Ovog leta, nakit se seli na sandale! Pogledajte koliko su samo predivne ove raskošne potpetice – one su pravljene za plesne podijume!

# Sandale sa nesvakidašnjim detaljima

11

Nije se samo cveće smestilo na obuću, već i morska flora! Već zamišljamo ove sandale u popodnevnoj šetnji negde na moru!

# Animal print

12

Sa debelom potpeticom i vezivanjem, ove animal print sandale biće daleko udobnije od mora drugih, tako da ih obavezno nabavite za dane kad se od vas očekuje da dugo budete u pokretu.

# Šarene klompe

13

Nove klompe imaju visoke potpetice, šarene su i neverovatno vesele! Kad poželite samo da skliznete u par obuće a da ipak bude neobičan, ovo neka bude vaš izbor!

# Sandale sa šljokicama

14

Za dame koje ne žele da preteruju, ali bi ipak volele dašak nakita i raskoši u svojoj obući, ovo je savršen izbor – na sredini između diskrecije i razmetanja.

# Snadale sa dominantim crvenim detaljima

15

Zapalite svako mesto na kom se pojavite korakom u ovim privlačnim sandalama sa dominantno crvenim elementima!

(Cosmopolitan)