Astrologija

Šta donosi pomračenje Meseca u Lavu: Ne brzajte sa važnim odlukama!

Aspekti pogoduju onima koji planiraju zaposlenje u inostranstvu ili u stranoj firmi.

I ove godine bićemo svedoci četiri pomračenja, dva Mesečeva i dva Sunčeva, prirodnih pojava koje se dešavaju svake godine. Prvo je 10. februara, kada će doći do pomračenja Meseca na 22. stepenu Lava, koji obrazuje trigone sa tranzitnim Saturnom u Strelcu i Uranom u Ovnu. To pogoduje onima koji pregovaraju sa strancima, planiraju stručno usavršavanje u inostranstvu, zaposlenje u stranoj firmi ili su na pragu emotivne veze koja može da preraste i u stabilan brak.

Pomračenje Meseca je zapravo opozicija sa Suncem, čiji je uticaj oslabljen u znaku Vodolije (neočekivane okolnosti) i Meseca (emocije, narod) u Lavu (vlast, položaj), uglavnom vodi ka pogrešnim procenama. Zato odložite donošenje važnih odluka, makar do sredine marta, a ako možete i do juna. Jer, 26. februara očekuje nas i pomračenje Sunca, a u periodu između dva pomračenja nije poželjno donositi važne odluke, započinjati nove poslove, izuzetak su samo umetnički projekti.

U vreme pomračenja Meseca, opozicija između tranzitnog Jupitera u Vagi (partnerski odnosi, profesije koje zahtevaju prisustvo u javnosti) i Urana u Ovnu (ego), nepovoljno utiče na poljuljane odnose između emotivnih i poslovnih partnera, članova porodice, prijatelja… Najosetljiviji će biti Bikovi, Rakovi i Ribe, znaci u kojima je uticaj Meseca naglašen, kao i oni čije su natalno Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars ili podznak između 20 i 24. stepena Lava, Bika, Škorpije i Vodolije.

OVAN (21. 3 – 20.4)
Pomračen Meseca u vašoj petoj astrološkoj kući pod uticajem Saturna iz Strelca donosi uvećanje prihoda umetnicima i sportistima. Moguć ulazak u vezu sa osobom koja često putuje.

BIK (21. 4 – 21.5)
Tačka pomračenja Meseca u četvrtom astrološkom polju upozorava da se klonite rasprava sa partnerom i članovima porodice. Ako se bavite kupoprodajom nekretnina, odložite donošenje važnih odluka.

BLIZANCI (22. 5 – 21.6)
Pomračenje Meseca u vašoj trećoj astrološkoj kući donosi vam uvećanje prihoda, naročito ako često putujete zbog posla ili radite u medijima. Moguća veza sa Vagom, Lavom ili Strelcem.

RAK (22. 6 – 22.7)
Pod uticajem pomračenja Meseca u drugom astrološkom polju, mogući su neplanirani izdaci, zato izbegavajte rizične poslove. Na nekom putu, možete da upoznate osobu u koju ćete se zaljubiti.

LAV (23. 7 – 22.8)
Pomračen Mesec u vašem znaku, upozorava da izbegavate rasprave sa ženama, ma kog pola da ste. Mesec upravlja astrološkom kućom mašte i inspiracije, što donosi uspeh umetnicima i naučnicima.

DEVICA (23. 8 – 22.9)
Tačka pomračenja Meseca u vašoj 12. astrološkoj kući opominje da povedete više računa o tome šta kome pričate. Dobro proučite nove ponude, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

VAGA (23. 9 – 22.10)
Pomračenje Meseca, vladaoca polja karijere, u vašem 11. astrološkom polju, donosi vam isplativu ponudu od stranaca, ali ipak ne morate da žurite sa donošenjem konačne odluke.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22.11)
Tačka pomračenja Meseca u vašoj astrološkoj kući karijere upozorava na mogućnost problema na poslu, ipak to ne bi smeo da bude razlog donošenj nekih važnih odluka u afektu.

STRELAC (23. 11 – 21.12)
Uticaj pomračenje Meseca u devetom astrološkom polju najavljuje promene na poslu koje podrazumevaju i češća putovanja. A na nekom putu ili seminaru u inostranstvu možete da upoznate jednog Lava.

JARAC (22. 12 – 20.1)
Pomračenje Meseca, vladaoca astrološkog polja ljubavi, u osmom polju, upozorava da izbegavate ulazak u poslovno partnerstvo, naročito ako radite u medijima, turizmu ili s nekretninama.

VODOLIJA (21. 1 – 19.2)
Tačka pomračenja Meseca u vašoj sedmoj astrološkoj kući, donosi nove šanse na poslovnom planu, naročito ako ste prisutni u javnosti. Ako ste žena, može da vam se udvara jedan Strelac.

RIBE (20. 2 – 20.3)
Uticaj pomračenja Meseca u vašem šestom astrološkom polju donosi uspeh lekarima i umetnicima. Ipak, trebalo bi da izbegavate stresne situacije i rasprave s koleginicama, ma kog pola da ste.

(Srećna žena)