Astrologija

Šta nam donosi Venera u Vodoliji: Stižu isplativi poslovi i strasne ljubavi

Jednom godišnje, Venera, planeta ljubavi i novca, prelazi preko Vodolije, znaka flerta i kontakata sa strancima.

Naravno, svaki put obrazuje drugačije aspekte sa tranzitnim planetama, pa će od sredine naredne nedelje do 3. januara 2017. godine, biti pod povoljnim uticajima Jupitera iz Vage, Saturna iz Strelca, Urana iz Ovna, Merkura i Plutona iz Jarca, Neptuna iz Riba…

Zato će se lakše sklapati dogovori sa strancima, koji vode ka realizaciji isplativih poslova, dok će umetnici biti dodatno inspirisani da pokažu svoj talent.

Budući da se u istom znaku nalazi i druga ljubavna planeta, Mars, simbol akcije i seksualnosti, može se očekivati više ljubomornih scena, strastvenih raskida i obnova emotivnih veza.

Venera, kao i Mesec, najviše utiče na našu lepotu, emocije i moć zaljubljivanja, seksualnost, zavodljivost i društvenost.

Krajem nedelje, Venera obrazuje sekstil sa Mesecom što će osetiti svi znaci, najviše osetiti Bikovi, Rakovi, Vage i Ribe koji će se prolepšati, zaljubiti i biti sentimentalniji nego inače, a nešto manje Škorpije, Jarčevi, Ovnovi i Device.

OVAN (20.3 – 19.4) – Pozicija Venere, vladaoca polja ljubavi u jedanaestoj astrološkoj kući može vam doneti novu simpatiju koju ćete sasvim neočekivano upoznati preko nekih prijatelja.

BIK (19.4 – 20.5) – Vaš vladalac Venera u desetoj astrološkoj kući nagoveštava susret sa zauzetom osobom, na nekom službenom putu, a moguća je i obnova veze sa lekarom ili farmaceutom.

BLIZANCI (20.5 – 20.6) – Planeta ljubavi i novca, Venera, u vašem astrološkom polju inostranstva, donosi vam novac preko poslova sa strancima i osoba koje zbog posla često putuju.

RAK (20.6 – 22.7) – Pozicija vladaoca vaše astrološke kuće doma i porodice u Vodoliji nagoveštava mogućnost iznenadog priliva novca preko nekih paralelnih ili honorarnih poslova.

LAV (22.7 – 22.8) – Venera u vašem sedmom astrološkom polju donosi vam uspeh i uvećanje zarade, ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti. Teško ćete odoleti zauzetoj osobi.

DEVICA (22.8 – 22.9) – Aspekti planete novca i ljubavi, Venere,  u vašoj šestoj astrološkoj kući, najavljuju mogućnost flerta sa šarmantnom osobom na kraćem službenom putu u inostranstvu.

VAGA (2.9 – 22.10) – Vaš vladalac, Venera u astrološkom polju ljubavi, može da vam donese susret sa sportistom ili umetnikom sa kojim možete doživeti uzbudljive zajedničke trenutke.

ŠKORPIJA (22.10 – 21.11) – Sa ovako postavljenom Venerom, bilo bi bolje da se uzdržite od rasprava sa partnerom. Novac vam pristiže preko poslova u vezi sa kupoprodajom nekretnina.

STRELAC (21.11 – 21.12) – Naglašeno treće astrološko polje, sa ljubavnim planetama, Venerom i Marsom, može da vam donese neočekivani raskid ili obnovu nedavno raskinute veze.

JARAC (21.12 – 20.1) – Planeta posla i emocija, Venera, u vašoj drugoj astrološkoj kući, nagoveštava mogućnost poznanstva sa nekom interesantnom osobom preko poslovnih kontakata.

VODOLIJA (20.1 – 19.2) – Sa simbolom ljubavi i novca, Venerom, u vašem polju ličnosti, znak ste u trendu, omiljeni i popularni, naročito kod suprotnog pola. Flert sa osobom koja često putuje.

RIBE (20.2 – 20.3) – Pozicija Venere donosi vam mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu sa šarmantnom osobom koja u trenutku upoznavanja neće biti potpuno iskrena prema vama.

Gde vam je srodna duša?

Tamo gde vam je Venera u horoskopu, najčešće tražite srodnu dušu, nekoga koga ćete voleti i ko će vas razumeti. U ženskom horoskopu pokazuje šta ona želi u ljubavi, a u muškom tip žene koja ga privlači i osobe kojima se divi. Simboliše ono u čemu uživamo, utiče i na apetit, vlada čulom ukusa, grlom i krajnicima, štitnom žlezdom, jajnicima, hormonima, dojkama i venama.

(novosti)