Ljubav & Seks

Strogo zabranjene teme: Ljubavne tajne koje ne smeju da znaju ni vaše najbolje prijateljice

Često svoje radosne i tužne trenutke delimo s najboljom drugaricom, ali postoje stvari koje ipak treba da zadržimoi za sebe, pogotovo ako se tiču naše veze. Donosimo 5 tema o kojima ne biste smeli da pričati s drugim ljudima, već samo sa svojim partnerom

Tajne

Pazite šta pričate i kome pričate… Ako vam je dragi poverio neku tajnu, to ne znači da treba da prenesete najboljoj drugačici, pa ni u onom slučaju ako želite da mu pomognete i tražite objektivan savet sa strane.

Svađe i rasprave

U svakoj vezi postoje razmirice i svađe, a one se tiču samo vas dvoje. Velike su šanse da ćete brzo preći preko tog problema i međusobno se izmiriti. Zapamtite da će se vaši prijatelji još dugo dugo sećati grubosti i nepristojnosti vašeg dragog dečka.

Intima

Vaša spavaća soba rezervirana je samo za vas dvoje. U suprotnom, dovodite u opasnost partnerovo povjrenje ako delite intimne detalje svoje veze s drugim osobama. Probajte da zamislite kako biste se vi osećali da ste na njegovom mestu.

Finansijski problemi

Ako vam je potrebna novčana pomoć, prvo o tome razgovarajte s partnerom, a tek onda razmišljajte o sledećem koraku i da li širite dalje svoje trenutne finansijske probleme.

Mane i nedosaci

Vremenom ćete navići na njegove sitne mane i nedostatke zbog kojih ćete ga još više voleti. Zato nije dobra ideja da se u početku veze stalno žalite na njih prijateljima ili porodici. Oni će to zapamtiti i možda u pogrešnoim trenutku spomenuti tokom razgovora.

Izvor: Zadovoljna.hr