CELEBRITY

Uradila je ono što niko do sad u kraljevskoj porodici nije… Megan: „Zahvalna sam na ovoj prilici“

Megan Marklpostala je prva pripadnica kraljevske porodice koja je uređivala modnu bibliju. Naime, upravo je ona gostujuća urednica za septembarsko izdanje časopisa „Vogue“ pa je iskoristila priliku i odlučila da skrene pažnju na žene koje menjaju svet. Ona je svima poslala poruku da i one mogu postati pokretači promena. Šta više, to je napravila na, do sada, neviđen način.

Naime, odabrala je 15 uticajnih žena za novi broj časopisa pod nazivom „Snaga promene“ a naslovnicu je ukrasila njihovim portretima.

Ipak, 16. kvadrat ostavljen je prazan te izgleda poput ogledala kako biste sami sebe podsetili da i vi možete postati promena koju čekate.

Inače, svoje mesto na naslovnici našle su žene iz najrazličitijih područja, od politike preko sporta pa sve do mode i Holivuda. Između ostalih, tu su Jane Fonda, Salma Hayek, Christy Turlington, Greta Thunberg, ali i mnoge druge.

– Biti gostujuća urednica ovog izdanja bilo je inspirativno, poučno i zahvalna sam na ovoj prilici. Nakon sedam meseci rada, srećna sam što mogu sa vama da podelim ovo što smo stvorili. Hvala svima koji su me podržali i hvala Edvardu na ovoj prilici – napisala je Megan na službenom Instagram profilu.

Da li se vama dopada naslovna strana najuticajnijeg magazina?

(Index.hr/Cosmopolitan.rs)