Ljubav & Seks

Zbog ovoga se muškarci smrtno zaljubljuju: 5 saveta da bude vaš zauvek

Želite da bude zaljubljen preko ušiju, da uživa u vašoj vezi, te da više ni ne pomišlja da vas ispusti? Poboljšajte svoje zavodničke veštine s ovim malim vodičem i saznajte koje su ključne stvari koje će muškarca navesti da se potpuno zaljubi u vas.

Podižete mu samopouzdanje

Muškarci su opčinjeni komplimentima. Ako ste uspeli da provalite način kako da podignete njegovo samopouzdanje, pronašli ste put do njegovog srca. Pomozite mu da zablista u aktivnostima u kojima je dobar i uvek slušajte šta ima da vam kaže.

Dozvolite mu da brine o vama

Verovali ili ne, to je jedna od važnijih stvari zbog koje se muškarci zaljubljuju u ženu. Neka se vaš dečko oseća snažnijim dok vi pokazujete svoju slabiju stranu.

Neka bude nezavisan

Muškarci se boje da će, ako se vežu, morati da menjaju svoju ličnost. Ipak, devojke koje uspeju da svojim momcima omoguće dovoljno nezavisnosti i slobodnog prostora, osvojiće njegovo srce vrlo brzo. Poštujte njegovu privatnost onlajn i u stvarnom svetu. Dozvolite da izlazi s prijateljima i budite spremne na kompromise, pogotovo na početku veze.

Neka se pored vas uvek oseća prijatno

Uživajte u trenutku bez kovanja planova za budućnost. Izbegavajte stalne priče o tome koliko dece želite i kada ćete započeti zajednički život. Jednostavno se podtrudite da se oseća prijatno kada ste zajedno.

Stresne situacije rešavajte humorom

Ako uspete da stresnu situaciju rešite humorom i uz osmeh na licu, definitivno će pasti na vas. Muškarci vole devojke uz koje se osećaju opušteno i koje imaju poseban talent – sposobnost rešavanja problema.

(magazin.hr)