ŽIVOT

ŽENE KOJE NAS INSPIRIŠU: 11 dama koje sa ponosom nose sve svoje „mane“

Ovi modeli su totalno promeili predstavu o lepoti i mi im se zahvaljujemo!

One su zanosne i jedinstvene i ne uklapaju se u kalupe kao ostale. Ne stide se svojih mana i sa ponosom ih nose, a upravo to je ono što i ih čini posebnim, pa na njihovu pojavu niko ne ostaje ravnodušan. Ove dame pokazuju da lepota nije univerzalna i da ima različite oblike i veličine, da su mane sasvim normalna stvar kojih se ne treba stideti.

Šantel Barun-Jang

Ona je kanadski model od treće godine pati od poremećaja na koži. Naime njeno telo ima manjak pigmenta, pa se na njenoj tamnoj koži nalaze bele fleke. Uprkos tom nedostatu postala je veoma uspešan model.

Viktorija Modesta

Viktorija Modesta je umetnica, pop zvezda, didžej i model, kojoj je pre šest godina amputirana noga. Nakon dugogodišnjeg mučenja sa zdravljem i 15 operacija, Viktorija je sa 20 godina počela da nosi najneobičnije proteze koje ste ikada videli.

Amazon Iv

Kalifornijski model Amazon Iv je sa svojih 203,2 centimetra, 93 kilograma i brojem cipela 45 u Ginisovoj knjizi rekorda kao najviša manekenka na svetu. Imala je prilično neobičan put do slave. Sa 14 godina je shvatila da će biti mnogo viša od proseka, a u školi su je ponižavali i ismevali. Međutim, to je nije sputalo da napravi karijeru i povrati samopouzdanje!

Maša Tijelna

Neki je nazivaju lepoticom i „devojkom kosmičkih očiju“, ali nije se dopala baš svima. Naime, Maša se rodila 1990. godine u Karkivu u Ukrajini. U njenoj domovini o njoj su često kružile šale kako je njen izgled u stvari posledica nuklearne katastrofe u Černobilju.

#carbammi #nikamodels #dollsmodelsagency #mashatyelna

A post shared by Masha Tyelna (@mashatyelna) on

Karmen Del Orefis

Iako ima 84 godine, ona je i dalje prelepa i zanimljiva fotografima. Krasi naslovne strane mnogih svetskih magazina, prezentuje modele najpoznatijih kreatora i učestvuje u mnogobrojnim kampanjama. Uprkos godinama i sedoj kosi, ova predivna dama ne prestaje da inspiriše.

Džejmi Brever

Ona je prvi model koji boluje od Daunovog sindroma, a veliku popularnost je stekla ulogom u zv serijalu American Horror Story. Džejmi je uspela i da prošeta modnom pistom i inspiriše žene širom sveta da žive svoje snove uprkos nedostacima!

Denis Bidot

Deniz je najpopularniji plus size model koji sa ponosom nosi svoje obline. Ona naglašava da je veoma srećna što može da bude primer i uzor svim onim ženama koje nisu mršavice od 55 kg i pokaže da i višak kilograma može da bude atraktivan i seksi. Sledite njen primer i naučite da ne morate po svaku cenu da ličite na standardne manekenke.

Kejsi Legler

Ukoliko vas je zbunilo žensko ime i muškarac na pisti, ne brinite nismo se zbunili. U pitanju je ženski model koji uglavnom reklamira mušku garderobu. Njena visina od 188 sm i kratka kosa zaista čine da izleda kao mladić, pa je uglavnom zaštitno lice mnogih kampanja muške odeće.

Mofi

Nju nazivaju novom Kejt Mos! Prelepa brineta je pažnju javnosti privukla zbog svoje lepote, ali i nedostatka! Naime, lepa Mofi ima strabizam (razrokost) i upravo je taj njen „nedostatak“ privukao modnu industriju.

Feelin like a million euros in sexy new @mimi.wade !

A post shared by Moffy (@moffygathornehardy) on

Dijandra Forest

Ova albino lepotica afroameričkog porekla je zbog svojih neobičnih crta lica cenjena u svetu modelinga, ali se bavi i glumom, a verujemo da će u budućnosti otkriti još neki talenat. Još jedan dokaz da poremećaj ili nedostatak mogu otvoriti vrata uspešnoj karijeri i lepom životu.

Lolita (crna Hana Montana)

Svet je opsednut lepotom ove devojke čija koža je toliko tamna i zadivljujuća! Niko ne može ostati ravnodušan i zato se modna industrija bori da upravo ona krasi njihove reklame!

(cosmopolitan.rs)